- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
Sıkar biraz hahahaha.Gerçek taraftar biziz kardeşim. Boş işlerle uğraşma derim sana.
Sıkar mı? Siz kimsiniz lan? Teşkilat mısınız? Bir grup polarlı pit yavruları sizi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkar biraz hahahaha.Gerçek taraftar biziz kardeşim. Boş işlerle uğraşma derim sana.
Fatih Terim 'e yaptığını unutmayız onun.
Dursun Özbek gurur açısından Aysal 'dan daha öndedir.
Raporlasın yahu şikayeti varsa şikayet gelmedi hiç. Adam halinden memnun.Kurallari bilmiyorum koltuga yönelik, ama hos bir uygulama degil. 10-15 kisi, kafasina kafasina vurdu... Cogunlugun tek kisiyi mobbing ettigi sistem zararlidir kanimca. Her iki tarafada.
Adana üni grubu çok pasif maçlar için organizayon olmuyor kimle görüşmem lazım renkdas
Dilin yetmezse Beyin gücüm yeter renktaş.
Raporlasın yahu şikayeti varsa şikayet gelmedi hiç. Adam halinden memnun.
Bir sonraki sefere de seni oturtucam Adem.
Adana üni grubu çok pasif maçlar için organizayon olmuyor kimle görüşmem lazım renkdas
Yok ya bizim hemşehrilerimizde yararlansın mac izlesin benim uA ile isim olmazSendemi yandaşsın
Bilmiyorum wallahi, ben hos bulmadim. Zeki bey, troll bile olabilir.
Neyseki ben almayim mugo. Koltuk moltuk, bana göre degil.
Ben de biliyorum renktaş anca kuru sıkı bunlar ya da aziz başkanın dediği pavalı köpeklevYapamazlar.Bize klavye delikanlısı diyorlar ama asıl klavye delikanlısı kendileri bir laf vardır.Ne yapabilirsin ne de yaptırırsın.Lafa gelince şöyleyiz böyleyiz icraate gelince kimse yok.
Sinan Bilgin kongre üyesi renktaşımızdır,ona karşı biraz daha yalayıcı davranabilirsiniz.
Esasında konsept üyeyi tanımaya yönelik. Bugünkü mevzu üzerine oturtunca bu noktaya geldi.Bilmiyorum wallahi, ben hos bulmadim. Zeki bey, troll bile olabilir.
Neyseki ben almayim mugo. Koltuk moltuk, bana göre degil.
Emirleri kim veriyor
Yönetim mi başkaları mı
Başkaları ise o kişi/kişiler kim
Troll olsa kendini belli eder ciddiye almazsın.Bu bambaşka birşey.