GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Dilin yetmezse Beyin gücüm yeter renktaş.

Kurallari bilmiyorum koltuga yönelik, ama hos bir uygulama degil. 10-15 kisi, kafasina kafasina vurdu... Cogunlugun tek kisiyi mobbing ettigi sistem zararlidir kanimca. Her iki tarafada.
Raporlasın yahu şikayeti varsa şikayet gelmedi hiç. Adam halinden memnun.

Bir sonraki sefere de seni oturtucam Adem.

sneijder gitmeli mi kalmalı mı? sneijder ile dursun arasında seçim yapmak durumunda kalırsanız ua olarak hangisinin arkasında olursunuz?

Sıkar biraz hahahaha. :) Gerçek taraftar biziz kardeşim. Boş işlerle uğraşma derim sana.

Çete olduklarını kanıtlar nitelikte bir mesaj. Böyle basit bir şeye "sıkar" cevabını veren kıçımın kabadayılarının beleş bilet aldıklarına inanıp inanmamak sizin elinizde forumun aklı başında insanları.

Bilmiyorum wallahi, ben hos bulmadim. Zeki bey, troll bile olabilir.

Neyseki ben almayim mugo. Koltuk moltuk, bana göre degil.
Esasında konsept üyeyi tanımaya yönelik. Bugünkü mevzu üzerine oturtunca bu noktaya geldi.

Sen sevilen üyesin bir şey olmaz.

ultralı arkadaşa sormak lazım

1-ultralar gidişattan gercekten memnunmusunuz ?

2-ultrayı bırakın kişisel cevap verin zeki sanırım isminiz galatasaraylı biri olarak siz memnunmusunuz dursundan ve gidişattan ne görüyorsunuz ?

Yalnız arkadaşın seviyesi de yerlerde, kendisini yada grubunu temsil etmeyi bile beceremiyor. Ezberlemiş 2-3 kelime onlarla tehdit saçıyor resmen. Ben söylediklerinin büyük bir kısmını kendisinin de inanmadığını düşünüyorum. Bir kaç sayfa geride bir kaç soru sormuştum umarım bir mantıklı cevap alırım.

Geri
Üst Alt