GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Çok fazla mesaj atıldı. Neydi sorular?

TEKRAR soruyorum

ua avrupa daki taraftarlarinizi elestirmissiniz bunlarin yüzünden bilet bulamiyoruz diye eger o kadar örnek taraftar grubu iseyseniz neden engellemiyorsunuz.yoksa herkez ua ceketi alip ua grubundami oluyor bu kadar basitmi.

''Kırmızı Koltuk'' başlığına uygun sorular sorayım ben biraz.

1- Serde ahçılık var mı ?

2- Metin Kurt denince aklına ne geliyor. Ya da senin için bu isim ne anlama geliyor ?

3- Sneijder Juventus'a golü atıp turu getirdiğinde ne hissettin ?

4- Çin'de Galatasaray formalı bir Çinli ile karşılaştın mı ?

5- Dursun Özbek'in söylediği yalanları sana arkadaş yada aile çevrenden birileri söylemiş olsa, onlara karşı tavrın ne olurdu ?

1- Yok

2- Başkaldırış

3- Hepinizden çok sevindim.

4- Karşılaşmadım.

5- Yöneticilik yapan insanlar gemiyi yürütmek için bazı yalanlar söyleyebilir.

35 kişiler ama bedava bilet peşinde koşan 3000 yalamaya bedeller

CmyAObkWEAASTOL.jpg

Dursun Özbek zangır zangır titremiş bugün. :)

Gönlümü hoş tutuyorum kardeşim :D Nasıl olsa ölüp gitmeyecek miyiz ? Bir vesilesi olacak elbet :D

Ey kör bu yer bu gök bu yıldızlar boştur boş
Bırak onu bunuda gönlünü hoş tut hoş
Durmadan kurulup dağılan bu evrende
Bir nefestir alacağın oda boştur

dede
yaşlılık psikolojisine girmişsin
üzme bizi

Sneijder bugün protestoya giden taraftara teşekkür etmiş. Üstelik Galatasaraylılar diye hitap etmiş. uA'lılar dememiş. Ne dersin?

TEKRAR soruyorum

ua avrupa daki taraftarlarinizi elestirmissiniz bunlarin yüzünden bilet bulamiyoruz diye eger o kadar örnek taraftar grubu iseyseniz neden engellemiyorsunuz.yoksa herkez ua ceketi alip ua grubundami oluyor bu kadar basitmi.

Nasıl engel olalım? Almancılardan tek ricam bilet görünce üzerine atlamasınlar.

Sneijder bugün protestoya giden taraftara teşekkür etmiş. Üstelik Galatasaraylılar diye hitap etmiş. uA'lılar dememiş. Ne dersin?

Cevap verilmeyecek kadar salakça bir soruydu. Kusura bakma. :)

Yine de cevap vereyim aklın alırsa anlarsın: SNEİJDER 35 KİŞİ BÜTÜN GALATASARAY TARAFTARI GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞARAK AKLI SIRA YÖNETİME BASKI YAPACAK. Anlayabildin umarım. :)

Nasıl engel olalım? Almancılardan tek ricam bilet görünce üzerine atlamasınlar.

ua avrupa yi sizler kurmadinizmi orda adamlariniz yokmu engelleyin ,sunu söylemek istiyorum sizin yüzünüzden almanya yada avrupaya GS geldimi maclara gidemiyorum tribünde mac izletmiyorsunuz hep olaylar hep olaylar.

Geri
Üst Alt