GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

müsapın cezasında indirim yapılmasını öneriyorum
Kalan cezası devam ediyor zaten ne indirimi daha dünden hiç ceza almamış oldu.

Onu geçtim gelse iki gün sonra yine ceza alacak kendince adalet sağladığını düşünüyor millete küfredince.

ultra yalamaları foruma konu edinip de forumun seviyesini düşürmeyin... tek merak ettiğim konu yalama işini dursuna kaça yaptıkları ve zevk alıp almadıklarıdır...

Yönetimi protesto edenleri dövdüğünüz gibi mi karakter yoksunu ultradallamalar....

Takımın gücüyle orantılı. Tekrar şaha kalkacağımız bu dönemde uA 'nın farklarını yine anlayacaksınız.

Niye bizden farklı bir takımın taraftarı gibi söz ediyorsun ki? Renklerimiz bir değil mi ya da uA oluşumu kendini geriye kalan Galatasaray Taraftarından üstün mü görüyor?

Niye bizden farklı bir takımın taraftarı gibi söz ediyorsun ki? Renklerimiz bir değil mi ya da uA oluşumu kendini geriye kalan Galatasaray Taraftarından üstün mü görüyor?

Yav arkadaş şunu anlayın: TRİBÜN ORGANİZASYON İŞİDİR. UA İÇİNDE OLMAYAN HER GALATASARAY TAFATARI ASLINDA BOŞ TARAFTARDIR. FAYDASIZ ELEMANDIR. ALDIĞINIZ 2 TANE ANAHTARLIĞIN HESABINI YAPMAYIN.

Burada kelime savasi yapacagina haydi yeni sezonda bagimsizlar diye adlandirdiginiz bir topluluk olusturun gidin tribunlere bakalim sizler o tribunde neler yapacaksiniz. Herzaman bir grubun ustune yuklenmenin bir manasi yok sacma sapan seyler forumdakiler hakaret etsin diye acikmis bir kirmizi koltuk konusu var hic hos degil hepimizin sevdasin ayni devletin sorunu simdi spora tasinmis gibi suanda. Birlik olamamak her firsatta laf atmak derdiniz ne !!!!!

Karakter yoksunu herif buyur gel tribünlerde konuş.

Satılmış beleşçi Yalama ultradallamalarla aynı ortama girip de seviyemi düşüremem. Ne zaman ki yaladığınız başkanınızla birlikte defolup gideceksiniz GALATASARAY ımdan ancak o zaman... Ben paraya değil ahlaka değer veririm. O başkan görünümlüyle size yedirecek kadar enayi değilim....

Geri
Üst Alt