GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Haklı olduğunu düşünüp bir flashback yapacak olarak senin admin olduğun tarihten sonra başlıyor çöküş.

https://www.gscimbom.com/forum/f69-...nden-duyurular-11826-post1768061/#post1768061

Ben bu sitede admin olmadım , caner kardeşimin üyeliğiyle yazıyorum , sıkı takip ettim her dönemini şaklabanlıktan baska birşey yapmıyorsunuz eski halinden eser yok aklınızda osun , yapamıyorsanız bırakın ha dursun ha siz :D

ne bu renktas

dikkat edin de bu nezih ortamda da kufur yiyip 2 saat nutuk atmayin millete

Degerli hayri istanbulda oldugumda umursamadigim gibi burada da ayni tavri devam ettirecegimi tahmin ediyorsundur

hem konudakilerin ici biraz huzur dolsun diye hem de neredesin diyenler vardi , onun icin ekledim

Ben bu sitede admin olmadım , caner kardeşimin üyeliğiyle yazıyorum , sıkı takip ettim her dönemini şaklabanlıktan baska birşey yapmıyorsunuz eski halinden eser yok aklınızda osun , yapamıyorsanız bırakın ha dursun ha siz :D

Dursun Özbek 'e laf atmasan herşey güzeldi. İlla sapıtacaksınız sonunda.

başkasının uyelıgı ıle yazmak yasak kardeş hayatında basarılar dilerm

Belli ki Sneijder satilmis,üyeler Cebe indirdikleri komisyonla tatile cikmis

Cekerim de su an ayni yerdeyim halen , masada oturdugum icin pek degisik bir poz alamam

yemek tabagini filan gondermek elitlik degil gorgusuzluk olur

kırmızı koltukta ultravesi üyesi ne geziyor? bedava bilet ve bol bol yalamak haricinde bir tek kareografileri var. ultravestiler bizi temsil etmiyor

O zaman arkadaşının üyeliği ile devam etmemelisin.Kendisi eski adminlerimizdendir adını kirletme burada.

Zeki biz böyle saydırıyoruz ya size... Sahibinizle zevke gelip enerjiniz tavan yapıyor mu ?

Geri
Üst Alt