- 26 Kasım 2012
- 179.215
- 241.314
- 5.688
ne bu renktas
dikkat edin de bu nezih ortamda da kufur yiyip 2 saat nutuk atmayin millete
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklı olduğunu düşünüp bir flashback yapacak olarak senin admin olduğun tarihten sonra başlıyor çöküş.
https://www.gscimbom.com/forum/f69-...nden-duyurular-11826-post1768061/#post1768061
ne bu renktas
dikkat edin de bu nezih ortamda da kufur yiyip 2 saat nutuk atmayin millete
Cok uzun surer aciklamam, kotu bir sey degil uclarda yasiyorsun diyelim kabaca.
Ben bu sitede admin olmadım , caner kardeşimin üyeliğiyle yazıyorum , sıkı takip ettim her dönemini şaklabanlıktan baska birşey yapmıyorsunuz eski halinden eser yok aklınızda osun , yapamıyorsanız bırakın ha dursun ha siz![]()
Ben bu sitede admin olmadım , caner kardeşimin üyeliğiyle yazıyorum , sıkı takip ettim her dönemini şaklabanlıktan baska birşey yapmıyorsunuz eski halinden eser yok aklınızda osun , yapamıyorsanız bırakın ha dursun ha siz![]()
annenle isim bitince bu konuya yogunlasirim
simdi musadenle sana basabilecegin kardesler uzerinde calisacagim
selamet
başkasının uyelıgı ıle yazmak yasak kardeş hayatında basarılar dilerm
Cekerim de su an ayni yerdeyim halen , masada oturdugum icin pek degisik bir poz alamam
yemek tabagini filan gondermek elitlik degil gorgusuzluk olur
Yemek tabağını gönder diyen olmadı kendini çek diyorlar kamil.Cekerim de su an ayni yerdeyim halen , masada oturdugum icin pek degisik bir poz alamam
yemek tabagini filan gondermek elitlik degil gorgusuzluk olur
Bipolar bozukluk varsa Ünsalı çok geçmeden gönderelim üstat.
Senin gibi yalancı birisi olmak istemez.
Bence kontrol edilebilir seviyede sevgili adminim, yinede siz bilirsiniz tabi manik doneminde sarper e zarar verebilme ihtimali de yok degil.Bipolar bozukluk varsa Ünsalı çok geçmeden gönderelim üstat.
O zaman arkadaşının üyeliği ile devam etmemelisin.Kendisi eski adminlerimizdendir adını kirletme burada.Ben bu sitede admin olmadım , caner kardeşimin üyeliğiyle yazıyorum , sıkı takip ettim her dönemini şaklabanlıktan baska birşey yapmıyorsunuz eski halinden eser yok aklınızda osun , yapamıyorsanız bırakın ha dursun ha siz![]()
Havyar yediginizi biliyorum saklamanıza gerek yok)