GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Belli ki Sneijder satilmis,üyeler Cebe indirdikleri komisyonla tatile cikmis

Onu sagdan soldan tirtiklayacagi paraya ihtiyaci olanlar yapar sanirim , sence ben gezip tozmak icin bir yerden para goturmeyi bekleyecek birine mi benziyorum

arkadaslarim gorse su yorumlari baya masada gulerdik fakat tekim ne yazik ki

Galatasaray sempatizanlarının Galatasaray Taraftarına açtığı savaşta kazanan ben oldum. Umarım birgün siz de gerçek Galatasaray taraftarı olursunuz.

Onu sagdan soldan tirtiklayacagi paraya ihtiyaci olanlar yapar sanirim , sence ben gezip tozmak icin bir yerden para goturmeyi bekleyecek birine mi benziyorum

arkadaslarim gorse su yorumlari baya masada gulerdik fakat tekim ne yazik ki

Tamam iste Galatasaray kongre üyelerini anlatiyorsun iste,sagdan soldan para tirtiklamak üyelerin isi

Bir baska üye (Fatih isbecer) Bunu itiraf etti

Galatasaray sempatizanlarının Galatasaray Taraftarına açtığı savaşta kazanan ben oldum. Umarım birgün siz de gerçek Galatasaray taraftarı olursunuz.
06141815_img_0075.jpg

Tamam iste Galatasaray kongre üyelerini anlatiyorsun iste,sagdan soldan para tirtiklamak üyelerin isi

Bir baska üye (Fatih isbecer) Bunu itiraf etti

Sinan Bilgin denilen sahis Galatasaray'i somurmekten baska birsey yapmiyor. Adamlar her hafta pilav partisi veriyormus. Dursun sempatizani karakterleri alt seviyede olan kisiler onlar.

Zeki zaferini ilan etti, birazdan kufredip finali yapacak bence.

İlk mesajından itibaren en seviyesiz mesajları yazan sen ve arif çelik. Sen daha da vasıfsızsın. Aklın fikrin sexte. Çok mu dövüyorlar seni nedir konu? Baya homosun çünkü.

Hah şöyle 36 görünümlü ergen yalama seni farklı bir mesaj yaz .... Bak burada takılman zeka seviyeni nasıl bir tık arttırdı ha gayret kendi başına wc e gidebileceksin...

Senin ve senin gibilerin gercek taraftar olabilmeniz icin once birini karsiliksiz sevmeyi ogrenmeniz lazim.

Menfaat karsiligi degil.

O okuyamadigin uzunluktaki Dursunun Yalan ve Yanlislarina ragmen hala onu neden protesto etmediginizi objektif olarak aciklayabilirsen inandirici olursun.

O zamana kadar kusura bakmayin "Satılmış, satın alınmış" profesyonel taraftarsınız!!

Geri
Üst Alt