GSC Haber Kırmızı Koltukta uA Üyesi Zeki Şentürk!

Ua cı zeki gerçekten şu anki takımın gidişatından memnun musun hiç mi birşeyden rahatsızlık duymuyorsun güzel futbol seyretmek siz gerçek taraftar ua cıların da hakkı değil mi

Gidişattan memnun değilim. Fakat sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Yapıp yapabileceğimiz transfer bunlar. Rodallega dışında bir forvet daha alınır bence. Kuzey avrupalı 2 ortasaha gelecekti. Onlar da gelirse baya bir toparlarız.

Şu an kaldece ve defans hattında problemimiz yok. Yasin, Sinan, Podolski, Çolak, Bruma ile kanat rotasyonumuz da var.

Forvete 2 transfer, ortasahaya 3 transfer yaparsak lig için bize yeter. Şampiyonluk şansımızın olduğunu düşünüyorum.

Uzun adami,dursunu dilliyorlar ama koreografide yapiyorlar kardesim bu gercek ile yuzleselim.

Gidişattan memnun değilim. Fakat sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Yapıp yapabileceğimiz transfer bunlar. Rodallega dışında bir forvet daha alınır bence. Kuzey avrupalı 2 ortasaha gelecekti. Onlar da gelirse baya bir toparlarız.

Şu an kaldece ve defans hattında problemimiz yok. Yasin, Sinan, Podolski, Çolak, Bruma ile kanat rotasyonumuz da var.

Forvete 2 transfer, ortasahaya 3 transfer yaparsak lig için bize yeter. Şampiyonluk şansımızın olduğunu düşünüyorum.
Çolak derken? ua ile uğraşmaktan takımdaki futbolcuları unutmuşsun zeki emre ç. gideli aylar oldu

Emre Çolak Deportivo'ya transfer oldu be. Dünyadan haberin yok. Senin gibi Galatasaray'lıyım diye geçinen uA'cının ABV.

Bela okumayın birbirinize be. Konuyu kilitleyin ciddiden yani. Böyle tartışma olmaz

Aslolan Galatasaray !!!

Zeki Şentürk ...
dün üyenin birine çok istiyorsan seni ua foruma aldırabilirim dedin .
ben gelmek istediğimi söyledim cevap vermedin yine aynı sessizlikte kalacak mısın ?

Emre Çolak'ın gsmizden ayrıldığını bilmiyorsun daha, bence ua değilsin sen kuşsun.

Neyse işte. Büyük resime bakın yazdıklarımda.
Emre çolak gafını bir kenara bırakarak ben de 3 orta ve 2 forvet transferi ile ligi götürebileceğimizi düşünüyorum fakat benim sormak istediğim şu an ki yönetimin bu transferleri yapabileceğine açıkları kapatabileceğimize gerçekten inanıyor musun

Geri
Üst Alt