Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Skandalı

Domuz etide konmuş olabilir, evet bu bir komploda olabilir.
Maalesef böyle bir ülkeyiz, her ikiside olabilir devlete bile güvenemiyoruz

Domuz eti olmayanlar açıklansa daha az yorulurlar sanki
Yayla kuzularıyla beslendiğinizi mi zannediyordunuz

Ucuz olduğu için harcamaya çalışıyorlar deriz.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Köftesini 10 sene önce yemişimdir ama ekmek kadayıfı başarılı

Belli başlı birkaç yer dışında, yediğimiz hiçbir dana etinin dana eti olmadığını, kuzu etinin kuzu eti olmadığını ve hatta tavuğun bile tavuk olmadığını düşünüyorum.

Hatta domuz etiyse iyi, en azından ne olduğu belli. Diğer türlü ne eti var, hayvanların nereleri var Allah bilir.

İnanayım mı inanmayım mı arada kaldım ama aldığım kıyma, köfte vs. piyasaya göre hep daha ucuzdu. En iyisi yaklaşmamak bir daha gibi.

Numune alınan ürün Şubat ayinda alınmış. Mart ayında sonucu çıkmış. Ekim ayinda haberlere geçiyor. Neden? Çünkü itiraz edilirse aynı üründen tekrar numune alinamasin diye. Şubat'taki etten ekimde numune alamazlar. Komplo mu bilmiyorum ama tek fabrikadan bütün şubelere dağıtım yapıldığını biliyorum. Ve sadece iki şubeden alınan numunede buna rastlanmasi düşündürücü

dün köfteci yusuftaydım numuneleri yerinde inceledik çevrede domuz görmedik

mcdonald b.k köfteleri et dışında her şeye benziyor k.yusuf piyasaya göre uygun satıyor diye düşman oldular sanırsam. not: et suyu çorbaları çok başarılı.

Fiyat olarak dar gelirliler icin cok uygun, artik domuz ettine heryerde satmaya baslasinlar. Domuzlu lahmacun, domuz pirzola filan.

Ülke et yiyemiyor, ulaşamıyor. Domuz eti bu konuyu çözebilir, Dana etine oranla daha ulaşılabilir olabilir. Yasal olmalı.

Geri
Üst Alt