Köpek alacağım yardım!

Cevap: Köpek alacağım yardım!

Dogrudur kopek hic dovusturmedim hicte beslemedim. Sadece bir kopek dovusu tesadufen izledim.

Aslanı ısıramıyacagını anladıgı icin havlıyo olabilir o zaman :D

Afrikada doğal yaşamın ve barışın koruyucusu kangal

işte kangalın gücünü anlatan söz budur

[video=dailymotion;x8uwd3]https://www.dailymotion.com/video/x8uwd3_afrikada-doyal-yayamyn-ve-baryyyn-k_animals#from=embed[/video]

Güzelim köpeklerimizi dövüştürenlerin yatacak yeri yok..

Onlar dostumuz yahu..

Hep istemiştim bir köpeğim olsun ama ah şu apartman hayatı yok mu :)

Bence kesinlikle ya Beagle yada Jack Russell Terrier almalısın.İki türde tam bir ev köpeğidir ve maskotluğun dışında birebir çocuğun olabilir :)

Kangal almak istiyenler irkina dikkat etsin.

Sülalesini arastirsin mümkünse.

Önemlidir.

Boz alayina gider.

Cevap: Köpek alıcam yardım!

atinaya tukurecegiz ve bogacagiz bu sefer yunanlari direk egeyle butunlestirecegiz

atinadan baslariz dedi reis ok dedik

oke atinaya geliyorum

biraz nezleyim balgam var daha ii olur tahminimce. balgama bogarim yunanlilari

edit

Çitalar akllı olsun Kangal ezer :p

u. blut mesajini silen sinan eroglunu tukruge bogammi

Hacı erkeksen ve sap isen rottweiler cinsi köpeğin dişisini al derim. Sahibine aşık oluyomuş o köpekler. Aynı yatakta yatmayınca küsüyormuş sonra efendime söyleyim yanına bi bayan geldiğinde hırlıyormuş falan. Yani sevgilinden falan yeni ayrılanlara bire birmiş bu köpekler. Öyle diyolla.

u. blut mesajini silen sinan eroglunu tukruge bogammi

boğ bakalım asdasf

Hacı erkeksen ve sap isen rottweiler cinsi köpeğin dişisini al derim. Sahibine aşık oluyomuş o köpekler. Aynı yatakta yatmayınca küsüyormuş sonra efendime söyleyim yanına bi bayan geldiğinde hırlıyormuş falan. Yani sevgilinden falan yeni ayrılanlara bire birmiş bu köpekler. Öyle diyolla.

bütün köpeklerin öyle olduğunu duymuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum, lakin erkek olanlarda bayanlara aynı şekilde bağlanıyorlarmış ne kadar doğru bilmiyorum.

bütün köpeklerin öyle olduğunu duymuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum, lakin erkek olanlarda bayanlara aynı şekilde bağlanıyorlarmış ne kadar doğru bilmiyorum.

O zaman bizim arkadaşın kangalı bildiğin Gay yav. Sivastan çıkmazdı böyle şeyler. Tövbe haşa.

O zaman bizim arkadaşın kangalı bildiğin Gay yav. Sivastan çıkmazdı böyle şeyler. Tövbe haşa.

yok yok arkadaşın normaldir :D erkek köpekler, bayan insanlara karşı aynı duygulara sahip olabiliyormuş :D tabi erkek erkeğe bir durum varsa ayrı mesele :P tamam abartmayalım :D

Gscde kangal istismarina hayir koskoca kangali lagim deligine sokup cikardiniz dolaylida olsa vatan hayinligi bu bana oyle geldi

tamam arkadaşlar, geyik sohbet abartmak bu kadar yeter hadi geyikleri başka yerde yapalım "yapın" buradan daha sorusu olan veya bilgi vermek için yazalım hayırlı geceler.

28984058.jpg

:tiphat:

Mink Boz, ureticisi Bozkennel. Baba Imparator Boz, anne Urfali Senge. 91cm. 112kg. :ka19:

Geri
Üst Alt