Köpek alacağım yardım!

Cevap: Köpek alıcam yardım!

arkadaslar ben pakistanda yasadim bu kopek hic abartildigi kadar iyi degil kangalimiz vatanimizin kopegi 1e1 de alir bunu

inanmayan varsa 1e1 vs kapistirsin gorursunuz

arkadaslar ben pakistanda yasadim bu kopek hic abartildigi kadar iyi degil kangalimiz vatanimizin kopegi 1e1 de alir bunu

kapıştıranlarla birde ben kapışayım, bu nasıl bir düşüncedir ? abi yani o hayvan senin oyuncağınmı ? nasıl sorayım seni atsalar ringe zorla dövüştürseler hoşuna gidermi ? evet kangalın gücü tartışılmaz ama kullanım alanına göre değerlendireceksin, bak ben dogo - pitbull - bull terrier'i ne güzel açıklamışım, dogo - pitbull domuz avı için üretilmiş hayvanlardır talihsiz birer ünleri vardır, ayrıca yüksek güvenlikli hapishanelerde de kullanılmaktadır, bull terrier gün geçtikce işlevi değişmiş, sirk köpeği olmuştur, kangalda ne güzel afrika daki hayvanlarada bekçilik yapması için oraya götürülmüş. şimdi seni ringe atıp zorla isteğin dışında kapıştırsalar azın burnun kan içinde kalsa biryerlerin kesilse yırtılsa hoşuna gidermi ? yada boğazından içeri oluk oluk kan aksa hoşuna gidermi? yapmayın etmeyin arkadaşlar insanlıktan çıkmayın

Cevap: Köpek alacağım yardım!

arkadaşlar ben ne diyorum siz ne diyorsunuz? gidin bu muhhabetlerinizi özel mesaj ile yapın

Yine konu nerelere çekilmiş..Önerisi olan varsa yazsın..Neden başka konulara giriyorsunuz.

arkadaşlar son uyarım, mesajlarınızı editliyorum sizden rica ediyorum böylesi insanlık dışı konuşmalar yapmayın, madem kimseye saygınız yok, rica ediyorum kendinizi ya özel mesaj ile tatmin edin yada gidin sokakta biri ile kavga edin..

Birde Kangal Aslana havlayabilen tek Köpektir. Cesaretli yani onu kast etmek için söylüyorum

pakistanda ne yaptin? reisin yaninda mi konakladin?

Benimkisi sakaydi isim olamaz oyle pis islerle (ciddiyim) pakistanda falanda yasamadim kopektende anlamam ama bir sey diyim kopek al

pakistanda ne yaptin? Reisin yaninda mi konakladin?

keske bana ozelden sorsaydin bu soruyu cunku millet inanmiycakti ama simdi inancaklar

reisle yunanistan topraklarindayim simdi milletin bizi ariyacagi son yerdeyim burayi cehennem edecegiz

keske bana ozelden sorsaydin bu soruyu cunku millet inanmiycakti ama simdi inancaklar

reisle yunanistan topraklarindayim simdi milletin bizi ariyacagi son yerdeyim burayi cehennem edecegiz

ozelden nerede oldugunu soylermsin peki ama gercekten cia ile calismiyorum yanlis anlama kardis sadece mrk ettim....

Sinan Eroğlu hocam ne yaptın sen iki dk da bizi silip attın sakin ol.

Bizde köpek dövüştürücüsü degiliz Kangal güçlü bi hayvan oldugunu belirtmek için söyledim sonuçta o video ben çekmedim herkes de gidip istediği yerden suan bulabilir biz çıkarmadık.

ozelden nerede oldugunu soylermsin peki ama gercekten cia ile calismiyorum yanlis anlama kardis sadece mrk ettim....

yunanistandayim reis yunanistani tukursek bogabilecegimizi soyledi bakalim kismet ama reis dediyse dogrudur b. Ihtimal

Sinan Eroğlu hocam ne yaptın sen iki dk da bizi silip attın sakin ol.

Bizde köpek dövüştürücüsü degiliz Kangal güçlü bi hayvan oldugunu belirtmek için söyledim sonuçta o video ben çekmedim herkes de gidip istediği yerden suan bulabilir biz çıkarmadık.

ben köpeğimi dövüştren adamın elinden çekip aldım, o yaralarını iyileştirene kadar biraz aman harcadım, o ruhsal psikolojisini düzltene kadar ne uğraşlar verdim, köpeğin çektiği fiziksel acı bir yana, ruhsal acısını durdurmak baya zamanımı aldı, sen şimdi sakinliktenmi bahsediyorsun ? biraz çıkıp etrafına baksan gözüne kestirsen, biraz resimlere baksan sonuçları görsen emin ol sende benim verdiğim tepkiyi verirdin... sonuç olarak izlemek destek vermektir, bunuda unutma istemeyerekte olsa hoşuna gittiği için izliyorsun, onlarda sizlerin hoşuna gittiği için videoları koyuyor kangalın gücünü anlatmaya gerek yok ha anlatmak istersen bir sürü örnek var

Birde Kangal Aslana havlayabilen tek Köpektir. Cesaretli yani onu kast etmek için söylüyorum

bu arada havlayan köpek ısırmaz :D

28984058.jpg

:tiphat:

ben köpeğimi dövüştren adamın elinden çekip aldım, o yaralarını iyileştirene kadar biraz aman harcadım, o ruhsal psikolojisini düzltene kadar ne uğraşlar verdim, köpeğin çektiği fiziksel acı bir yana, ruhsal acısını durdurmak baya zamanımı aldı, sen şimdi sakinliktenmi bahsediyorsun ? biraz çıkıp etrafına baksan gözüne kestirsen, biraz resimlere baksan sonuçları görsen emin ol sende benim verdiğim tepkiyi verirdin... sonuç olarak izlemek destek vermektir, bunuda unutma istemeyerekte olsa hoşuna gittiği için izliyorsun, onlarda sizlerin hoşuna gittiği için videoları koyuyor kangalın gücünü anlatmaya gerek yok ha anlatmak istersen bir sürü örnek var

bu arada havlayan köpek ısırmaz :D

Dogrudur kopek hic dovusturmedim hicte beslemedim. Sadece bir kopek dovusu tesadufen izledim.

Aslanı ısıramıyacagını anladıgı icin havlıyo olabilir o zaman :D

Geri
Üst Alt