Köpek alacağım yardım!

Cevap: Köpek alacağım yardım!

Hacı şaka bi yana Dogo dan şaşma derim. Kulakları çok az işitiyor ama çok hisli hayvanlar be. Ve asil duruşları yeter.

Zhemchug11.jpg

Gay köpekdemi varmıs bilmiyordum tesekkurler.

Valla tencere dayayıp gezmek lazım tövbe bismillah.

Valla köpek boğuşları olimpiyatına gitmiştim geçen sene orada gördüm. Köpekler kavga etmedi birbirini düzmeye başlıyodu az kalsın :eek:

Hacı şaka bi yana Dogo dan şaşma derim. Kulakları çok az işitiyor ama çok hisli hayvanlar be. Ve asil duruşları yeter.

Zhemchug11.jpg

yok oda şehir efsanesi :D nadiren çıkar

en güzel dogo arjantin adayımda

Dogo-Arjantin-kopek-fiyatlari.jpg

Ben iki tane Dogo besledim, iyisi iyi. Fakat o cussede daha iyi irklar dusunulebilir. Mesela iyi bir Presa veya bir Ambulldog. Bir kac aya deposit koydugum Scott type American Bulldog yavrum dogacak. Bu Benin ikinci Ambull'um olucak. Kangal veya baska tur bir coban kopegi beslemek istersen bir cok ureticisi arkadasim var.

o kadar anlattık, şöledir böyledir diye, bakalım benim canavarı beğenecekmisiniz :)

1668.jpg

massallah dana gibi nazar degmesin tosuna

Kangal dedigin fit olur arkadasim 91 cm 81 kg falan olmasi lazim

Suru kopekleri yani Kangallar hakkinda bir yazim var, laptopa gecince buraya koyarim. Gercek kurtcul bir kopek 70 kilo dan fazla olamaz. Dogasina aykiridir.

Kangal`in vucudu zaten atletik olur. Hele sürüye giden itin vucudu kesinlikle öyle olmasi lazim, yoksa kurda falan yetisemez.

1721.png

1726.png

1668.jpg

bir iki resim daha benim cavar :D

kendisi diğer pitbullar dan ziyade daha iri ve çalıştırmadığım halde orjinalinden kaslıdır :D 38-42 kilo arası değişken bir yapıya sahip, disiplinli lakin yeri geldimi tavrını koyan bir canlı kendisi :D

Geri
Üst Alt