Köpek alacağım yardım!

Cevap: Köpek alıcam yardım!

yok aslında diğer dostlarına göre çok çok uysallar ama sadece boyuttan dolayı çok abartılıyor, huyları neredeyse aynı danua gibi diyebilirim, tabi bir pitbull-dogo-bull terrier kadar olmasada sert huyludurlar. bu arada pitbull - dogo arjantin - bull terrier'in neden listenin en başında olduğunu söyliyeyim, dünyaya ün saldıkları için değil, aksine bu köpeklerden yalnızca bull terrier dövüş köpeğidir, bull terrier her iki ırkın başını çektiği için iç güdüsel bir paylaşımı olmuş, bu da bulunduları alanı av sahası haline getirmeleri, domuz veya çakal / kurt avında pitbull veya dogo arjantinden iyisi yoktur çünkü tuzak kurabilen zeki hayvanlardır, ama çok güçlü oldukları için insanlarda zevk için yanlış şeyler yapıtırılıyor, yazık =)

dipnot; bu arada o cinsin adı neydi kafayı yicem aklıma gelmiyo :D

Irk'in ismi Bully Kutta. Pakistan'da dovuslerde kullanilan kopekler, yani dovus icin uretimden gecmis kopekler. Cok sert'ler, hatta saydigin irk'lardan cok daha fazla agresif kopekler. Arkadasim Mete Alparslan cok iyi ve yakindan tanir bu irk'i.

2yjvtw0.jpg

11tr61u.jpg

2v3gfup.jpg

Irk'in ismi Bully Kutta. Pakistan'da dovuslerde kullanilan kopekler, yani dovus icin uretimden gecmis kopekler. Cok sert'ler, hatta saydigin irk'lardan cok daha fazla agresif kopekler. Arkadasim Mete Alparslan cok iyi ve yakindan tanir bu irk'i.

hah bende billy yazcaktım haha iyi rezil olmadık, geçende arkadaşla bunun tartışmasını yaptık, bence uysallar sahilde bir bayan dolaştırıyordu gayette sakindi... 900 € civarına almışlardı, bayanla konuyu konuştuğumuzda şunu söylemişti, "google da arattığınızda saldırırken, hırlarken hoplarken çekilmş resimler var bu yüzden yanlış tanınıyor tabi her köpek sahip karakterini yansıtır, biz nasıl eğitmek istersek o şekilde olurlar ama daha önce bull terrier besledim ve ondan daha sakin olduğunu söyleyebilirim, çok enerjik ama enerjisini genelde oyun için kullanıyor eski bull terrierim genelde enerjisini saldırmak için kulanıyordu," çift olarak gezdiriyordu dişi/erkek

Bu köpekler 300-400 lira.Ayrıca hepsi bu boyutlarda olmuyor.

Bu köpekler 300-400 lira.Ayrıca hepsi bu boyutlarda olmuyor.

güzel secereli bir bully almak istersen fiyat biraz artar, aldığın yer getirtiğin yer de önemli tabi, yurt dışından gelir 200-300 lira fark biner, Türkiye içinde niğde'den bir köpek alırsın 300e aynı köpeği adam istanbulda satsın 500 lira olur ayrıca bildiğim kadarı ile bullylerin Türkiyede çiftliği yok ki 300-400 lira olsun, zaten bullylerin ortalama boyutları dogo arjantin kadar olur maximum, resimlerdeki köpekler ya yarışmalar yada dövüşler için eğitildiğinden dolayı bazı kimyasallar kullanılır, oyüzden boyuttları- yapıları fazla gelişir. güzel bir bully kutta için ortalama 600 €'u gözden çıkarmak lazım. bellki de dediğin doğrudur bully kutta piyasası hakkında pek bilgim yok bayan direkt 900€ verdik dedi tanesine mi verdiler çiftinemi bilemicem.

birde dipnot ekliyeyim, pitbull - dogo - bull terrier "diyeceksiniz taktı bu ırklara", bu ırklar biraz sinsidir belirli mesafeye girdiğiniz de "yani onun ulaşabileceği bir alana girdiğinizde" kendisini gösterir, agrasifliklerini genelde saklarlar ama hep videolarda falan saldırırken gördüğümüz için aa pitbull kesin saldırır deriz ama aslında pitbull - dogo gibi ırklar biraz daha farklı yapıya sahipler yani agrasiflik konusu tamamen eğitime bakar, ama sakıncalı köpekler listesinde en başta olmasnın temel sebeplerinden biride sinsi olmaları.

Bu kopek'ler Pakistan'dan Turkiye'ye getirlmedi arkadaslar, en azindan 1,2 istisna disinda. Gordukleriniz bu isim altinda satilan Danua kirmalari. Aynisi Avrupa'da yapiliyor. Bundan bir iki sene once su an Hindistan'in Kuzey'inde ureticilik yapan, Turkiye'de dogmus olan biri Istanbul'a bir iki tane gonderdim demisti. Bu kopekler sadece dovus amacli uretilmis kopekler ve asla sehir'de yasiyacak it degiller. Bunun yani sira bu kopekleri Pakistan'dan getirmek cok guc. Biz nasil Kangal kopegi ile gurur duyuyorsak Pakistan'lilar icin de aynisi gecerli. Ve bu tur kopekleri getirmek icin binlerce euro harcamak zorunda kalirsin ve bunun yani sira asla ve asla irk'in iyi orneklerini gondermezler.

Gordugunuz herhangi bir satici/ciftlik veya petshop biz Bully Kutta satiyoruz derse, bilinki yalandir. Cunki bu tur kopekleri almaya ne gucleri yeter nede paralari. Bunun yani sira Pakistan'da bile cok kirma kopekler var. Ingiliz iskali zamaninda Ingilizlerin getirdikleri Bull Terrier'ler ile uretimde kullanilip Gulldong/Gull Terrier gibi daha kisa boylu kopekler cikti ortaya. Yoksa Bully Kutta denilen irk Kangal'dan iri kopekler.

Bu kopek'ler Pakistan'dan Turkiye'ye getirlmedi arkadaslar, en azindan 1,2 istisna disinda. Gordukleriniz bu isim altinda satilan Danua kirmalari. Aynisi Avrupa'da yapiliyor. Bundan bir iki sene once su an Hindistan'in Kuzey'inde ureticilik yapan, Turkiye'de dogmus olan biri Istanbul'a bir iki tane gonderdim demisti. Bu kopekler sadece dovus amacli uretilmis kopekler ve asla sehir'de yasiyacak it degiller. Bunun yani sira bu kopekleri Pakistan'dan getirmek cok guc. Biz nasil Kangal kopegi ile gurur duyuyorsak Pakistan'lilar icin de aynisi gecerli. Ve bu tur kopekleri getirmek icin binlerce euro harcamak zorunda kalirsin ve bunun yani sira asla ve asla irk'in iyi orneklerini gondermezler.

Gordugunuz herhangi bir satici/ciftlik veya petshop biz Bully Kutta satiyoruz derse, bilinki yalandir. Cunki bu tur kopekleri almaya ne gucleri yeter nede paralari. Bunun yani sira Pakistan'da bile cok kirma kopekler var. Ingiliz iskali zamaninda Ingilizlerin getirdikleri Bull Terrier'ler ile uretimde kullanilip Gulldong/Gull Terrier gibi daha kisa boylu kopekler cikti ortaya. Yoksa Bully Kutta denilen irk Kangal'dan iri kopekler.

daat yanlış, Türkiyede bully kutta sahibi çok insan var, çok muhhabettim olmasada , konuşmuşluğum olan insanlar var, evet Gulldong varmı yok mu bilgim yok, aslında en agrasif köpekler ırkının başında yer alıyor ama dediğim gibi söylenenler ne kadar doğrudur bilmiyorum gulldong hakkında, ama yinede eğitilebilir bir köpekmiş gibi geliyor "en azından bu konuda kendime güveniyorum" :D. dediğim gibi bully kutta çok var türkiyede 1-2 taneden fazla en azından avcılar sahilde 3 tane var , bully kuttalar daha çok danua'dan ziyade tipleri bandogge mastiff'e benzer ama safkan bulmak mümkün bunu, petshoptan bulamazsın dediğin gibi ama getiren çiftlikler var.. cidden var, ha bayanla sürekli görüşüyormuyum hayır arada sırada görüyorum nadiren, ırkı iyi midir onuda bilmiyorum, kötüsünümü yollamışlardır bilemiyorum ama güzel beslenme bakım ile ırkının en iyisi olabilirler. Türkiye dışından alınan hiç bir köpeğin ırkının en iyisi olmadığı kesindir ancak çiftlikten alırsanız en iyisini alabilirsiniz,

Sinan kardes,

Inan bana o kopeklerin hicbirinde ne secere vardir nede Pakistan'dan gelmislerdir. Hepsi'de Danua kirmasidir, cunki Turkiye'de adi onde gelen ureticiler bile eline saf bir Bully Kutta geciremezken, insan dolandirmaktan baska birsey yapmayan ciftlikler asla geciremez. Bu tur exotik irklari Turkiye'de sadece birkac ismi onde gelen uretici getirebilir, ama simdiye kadar onlarda getiremedi. Bizim ulkemize Balkan'lardan ve Ukrayna/Rusya/Dagistan taraflarindan bircok kopek getiriliyor, ama buralarda Bully Kutta yok.

Inan bana, bir Danua ile Kangal kopegini *******tirirsen Bully Kutta'ya benzer bir kopek elde etmis olursun.

Sinan kardes,

Inan bana o kopeklerin hicbirinde ne secere vardir nede Pakistan'dan gelmislerdir. Hepsi'de Danua kirmasidir, cunki Turkiye'de adi onde gelen ureticiler bile eline saf bir Bully Kutta geciremezken, insan dolandirmaktan baska birsey yapmayan ciftlikler asla geciremez. Bu tur exotik irklari Turkiye'de sadece birkac ismi onde gelen uretici getirebilir, ama simdiye kadar onlarda getiremedi. Bizim ulkemize Balkan'lardan ve Ukrayna/Rusya/Dagistan taraflarindan bircok kopek getiriliyor, ama buralarda Bully Kutta yok.

Inan bana, bir Danua ile Kangal kopegini *******tirirsen Bully Kutta'ya benzer bir kopek elde etmis olursun.

Danua'dan ziyade dediğim gibi bandogge mastiff'i andırıyorlar belkide dediğin gibidir, etrafta çok görmediğimiz için kendimi inandırmışta olabilirim, ama safta olabilir. Bilemeyiz, ama dediğimm gibi anlatılanlara inanmıyorum her köpek eğitilebilir vahşi kurtları eğiten insanları geçtim aslan kaplan eğiten insanlar var. eğitilemiyecek bir cins değil. ama getiren çiftlikler olduğunu biliyorum :) bu arada şöyle anlatayım Türkiyenin önde gelen diye adlandırdığın çiftliklere pek güvenme esas dolandırıcı onlar :D

bak şu da olabilir, Bully kutta soy ağacınn en tepesinde tosa-inu var, tosaları burada melezleyip, bully kutta getiriyoruz ayağına da yatıyor olabilirler.

Sinan;

Orta Anadolu'da, hele Aksaray ve Nigde bolgelerinde Malakli diye hitap edilen iri yari kopeklerimiz var. Kangal degil bu kopekler, Kangal kopeginden iri olurlar ve beyaz/ala renklerde ortaya cikabilirler.

[video=youtube;dZNxrYftsjM]https://www.youtube.com/watch?v=dZNxrYftsjM[/video]

Boyle bir kopekle uzun bacakli, ince belli Danua gibi bir irk'i *******tirirsen, eline Bully Kutta'ya benzer kopek gecer. Ve Turkiye'de yapilanda bu.

hmm olabilir, ama tip dediğim gibi danua'ya benzemiyor, şu olabilir tosa-inu veya bandogge mastiff ile uzun boylu bir ırkı melezleyip çıkanı bully kutta getiriyoruz diye ayakta yapıyor olabilirler... ben böyle bir yalanla köpek satmaya çalışsam, soya ağacının en tepesindeki hayvanı kullanırdım bully kutta''nun soya acının en tepesinde de Tosa-inu var

Köpeğim Çalındı bugün ne mal insanlar var ya o kadar emek verdim,kardeşim kaybolmuş gibi kafayı yiyecem.Acil bi tane daha Sibirya kurdu almam gerek yardımcı olabilecek biri olursa pm atarsa sevinirim

Köpeğim Çalındı bugün ne mal insanlar var ya o kadar emek verdim,kardeşim kaybolmuş gibi kafayı yiyecem.Acil bi tane daha Sibirya kurdu almam gerek yardımcı olabilecek biri olursa pm atarsa sevinirim

git önce köpeğini bul, bugün köpeğin çalınmış ve yeni köpek almam lazım diyorsun.....

köpek alip onu bokunla ugrasmaya ne gerek var ya, gözünü seveyim hakan, yapma, sen bari yapma.

Abicim hayranım bu yaratığa.Böyle bir güzellik olamaz yahu.Herhalde 15 senedir bir Sibirya Kurdum olsun istiyorum.Ama gerçekten köpek beslemek çok büyük sorumluluk.Ben muhabbet kuşuna kanaryaya üzülüyorum kafeste beslemek zorunda olduğum için.Öldükleri zaman yıkılıyorum resmen.Köpeğim olsa ben hayattan erken emekli olurdum herhalde.

ahahaahah ))))))

napsin adam, nerde bulacak bu satten sonra )))))

Arayacak Salman. Yahu köpek sahibi olupta şu kelama sinirlenmeyen adam olmaz. Sanki bir eşya kaybedilmişte yerine yenisini alacaksın. Hakikaten ibretlik.

2yjvtw0.jpg

11tr61u.jpg

2v3gfup.jpg

Burada köpekler hakkında yazacagım hic aklıma gelmezdi :)

ahahaahah ))))))

napsin adam, nerde bulacak bu satten sonra )))))

ariyacaksın arkadaş, resimlerini dağıtıcaksın, herkes oturtuğu semtteki bu işi yapacak tipleri bilir, şahsen benim köpeğim çalınsa ilk önce gider onları döverim sonra sorgularım, baktım onlarda yok tamam k.bakmayın der başka yerleri ararım hoş benim köpeğide biraz zor çalarlarda yani misal "büyük konuşmamak lazım gerçi" böyle sakin karşılamazdım açıkcası hatta şuan sana cevap vermiyor olurdum, hala arıyordum muhtemelen.

dipnot; köpek çalmakta suçtur, polise başvurduğunuzda sizinle ilgilenmeyebilirler ama ilgilenmek zorundalar... derdinizi güzelce anlatırsanız yardımcı olacaklarına eminim.

Bu hayvan evcil degil. :asd:

Geri
Üst Alt