- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şapka?Sınırlarımızdan içeri girene kadar trafikte ki veya evde ki kazalarda hayatınızı kaybetmemiz ya da sakat kalmamız daha olası.
Yayılma hızına bakarsak girdikten sonra da bir şey değişmiyecek.
Bu yüzden kaçak akım rölesini mutlaka takıyoruz, karşıdan karşıya geçerken dikkatli oluyoruz.
Koy götüne rahvan gitsin
Kurşun geçirmiyor bu hayvanların o kabukları.Hayatımda ilk kez Pangolin diye bir canlı olduğunu duydum (bildiğimiz karıncayiyenden farklıymış) ister inanın ister inanmayın allah belalarını vermiş bu çinlilerin bunu bile yiyorlarmış tadı da çok lezizmişSiz bence cahilsiniz doğru düzgün yemek pişirmeyi bilmediğinizden size lezzetli geliyordur mallar...
Virüsün bundan çıktığı iddia ediliyor bunu da hayvan pazarında satıyorlarmış
![]()
Corona virüs kurbanları SARS'ı geçti (İsmi 'yeni corona virüsü zatüressi' oldu)
Çin'de ortaya çıkan yeni Corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 813'e ulaştı. Can kayıpları, SARS nedeniyle ölenlerin sayısını geçmiş durumda. Ölenler arasına ilk kez bir Amerikan vatandaşı da eklendi. Ulusal Sağlık Komisyonu, corona virüsünün yeni ismini "yeni corona virüsü...www.ntv.com.tr
Bu cidden gerçek mi eğer öyleyse bunu yapan yamyamların soyu kurusun scientology ve bazı yahudi cemaatleri kendi yeni doğan çocuklarının kordonunu yiyorBunlar cenin yiyor, özellikle belli aylarda bilerek düşük yapıyorlar. Kendi pislikleri içinde dünyaya da sebep oluyorlar.
Bir çok yerde okumuştum, oraya giden yabancı kanalda bir yemek programı vardı orada da izlemiştim. Tam yamyam bunlar.Bu cidden gerçek mi eğer öyleyse bunu yapan yamyamların soyu kurusun scientology ve bazı yahudi cemaatleri kendi yeni doğan çocuklarının kordonunu yiyorda bu ciddi mi bu kadar mı onun bununki bunlar biz de köpek yiyorlar ırkçılık yapıyorlar diyoruz
![]()
İfrit oldum inşallah yine bir avuç pirince muhtaç kalır yamyamlar adam gibi yemek yapmayı öğrenin insan olun sokup çıkardıklarım hayvanlar daha şerefli beBir çok yerde okumuştum, oraya giden yabancı kanalda bir yemek programı vardı orada da izlemiştim. Tam yamyam bunlar.
Tüm yabancılar bizim mutfağa hastayken bizim insanımızın burun kıvırmasana ne diyorsun üstat???Hiçbir mutfağa değişmem Türk mutfağını. Kebab, baklava, yoğurt, imam bayıldı, iskender, lahmacun. Cidden Türk olmayan çok şey kaybediyor bu dünyada. Karıncayiyen yemek ne abi biraz vizyonunuz olsun.
Nankörlük. Hele bazıları elit olacağım, entel olacağım diye başka mutfakları Türk mutfaklarının önüne koymaları rezillik. Hadi Yunan ve İtalyan mutfakları bizim mutfağımıza benziyor Akdeniz kültüründen geldikleri için. Ama Uzakdoğu mutfağı diyen gitsin kendini köprüden atsın.Tüm yabancılar bizim mutfağa hastayken bizim insanımızın burun kıvırmasana ne diyorsun üstat???
löküs restoranlara gidip en kazigindan makarna yiyip dönenleri kast ediyorsun sanirim reis. menüye bakinca yiyebilecekleri seyler sinirli oluyor zatenTüm yabancılar bizim mutfağa hastayken bizim insanımızın burun kıvırmasana ne diyorsun üstat???
Kim burun kıvırıyor yav gayet abartı bir şekilde mutfak milliyetçiliği var bizde. Bunu daha önce de konuştuk yanılmıyorsam, bunlar tamamen kültüre dayalı konular yav kendinde olanı yüceltme durumu, Türkiye'de misafir ettiğim ve yemeklerimizi beğenmeyen pek çok arkadaşım oldu, mesela ben mantıyı deli gibi severdim artık rahatsızlıktan yiyemiyoruz gerçi neyse, adam bir kaşık aldıktan sonra tükürdü çok şaşırmıştım mesela.. Niye dedim neyini beğenmedin, siz salak mısınız yoğurt hastayken veya diyetteyken yenir demişti. Yani bunlar tamamen kültürle alakalı konular. Sen veya ben asya yemeklerini beğenmiyoruz diye asya yemekleri kötü olmuyor, senin yemeklerinin de bir kısmını onlar beğenmiyor.Tüm yabancılar bizim mutfağa hastayken bizim insanımızın burun kıvırmasana ne diyorsun üstat???