Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sınırlarımızdan içeri girene kadar trafikte ki veya evde ki kazalarda hayatınızı kaybetmemiz ya da sakat kalmamız daha olası.

Yayılma hızına bakarsak girdikten sonra da bir şey değişmiyecek.

Bu yüzden kaçak akım rölesini mutlaka takıyoruz, karşıdan karşıya geçerken dikkatli oluyoruz.

Koy götüne rahvan gitsin
Şapka?

Hayatımda ilk kez Pangolin diye bir canlı olduğunu duydum (bildiğimiz karıncayiyenden farklıymış) ister inanın ister inanmayın allah belalarını vermiş bu çinlilerin bunu bile yiyorlarmış tadı da çok lezizmiş :( Siz bence cahilsiniz doğru düzgün yemek pişirmeyi bilmediğinizden size lezzetli geliyordur mallar...

Virüsün bundan çıktığı iddia ediliyor bunu da hayvan pazarında satıyorlarmış

Hayatımda ilk kez Pangolin diye bir canlı olduğunu duydum (bildiğimiz karıncayiyenden farklıymış) ister inanın ister inanmayın allah belalarını vermiş bu çinlilerin bunu bile yiyorlarmış tadı da çok lezizmiş :( Siz bence cahilsiniz doğru düzgün yemek pişirmeyi bilmediğinizden size lezzetli geliyordur mallar...

Virüsün bundan çıktığı iddia ediliyor bunu da hayvan pazarında satıyorlarmış

Kurşun geçirmiyor bu hayvanların o kabukları.

Cehalet ve irkcilik berbat seyler . İkisi bir arada olunca tehlikeli hale geliyor .

Karıncayiyen, yarasa, köpek gibi hayvanları yiyip de virüse kapılanlara zerre acımıyorum. Başka yemek mi bulamadınız abi? İnsan bir araştırır bu hayvanların yararı var mı zararı var mı diye. Her önüne düşen de yenmez ki. Bu şeyleri yemeyen, kendi halinde olup da başkaları yüzünden bulaşanlara ise üzülüyorum.

Bunlar cenin yiyor, özellikle belli aylarda bilerek düşük yapıyorlar. Kendi pislikleri içinde dünyaya da sebep oluyorlar.
Bu cidden gerçek mi eğer öyleyse bunu yapan yamyamların soyu kurusun scientology ve bazı yahudi cemaatleri kendi yeni doğan çocuklarının kordonunu yiyor 🥺da bu ciddi mi bu kadar mı onun bununki bunlar biz de köpek yiyorlar ırkçılık yapıyorlar diyoruz 🥺

Bu cidden gerçek mi eğer öyleyse bunu yapan yamyamların soyu kurusun scientology ve bazı yahudi cemaatleri kendi yeni doğan çocuklarının kordonunu yiyor 🥺da bu ciddi mi bu kadar mı onun bununki bunlar biz de köpek yiyorlar ırkçılık yapıyorlar diyoruz 🥺
Bir çok yerde okumuştum, oraya giden yabancı kanalda bir yemek programı vardı orada da izlemiştim. Tam yamyam bunlar.

Bir çok yerde okumuştum, oraya giden yabancı kanalda bir yemek programı vardı orada da izlemiştim. Tam yamyam bunlar.
İfrit oldum inşallah yine bir avuç pirince muhtaç kalır yamyamlar adam gibi yemek yapmayı öğrenin insan olun sokup çıkardıklarım hayvanlar daha şerefli be

Hiçbir mutfağa değişmem Türk mutfağını. Kebab, baklava, yoğurt, imam bayıldı, iskender, lahmacun. Cidden Türk olmayan çok şey kaybediyor bu dünyada. Karıncayiyen yemek ne abi biraz vizyonunuz olsun.
Tüm yabancılar bizim mutfağa hastayken bizim insanımızın burun kıvırmasana ne diyorsun üstat???

Tüm yabancılar bizim mutfağa hastayken bizim insanımızın burun kıvırmasana ne diyorsun üstat???
Nankörlük. Hele bazıları elit olacağım, entel olacağım diye başka mutfakları Türk mutfaklarının önüne koymaları rezillik. Hadi Yunan ve İtalyan mutfakları bizim mutfağımıza benziyor Akdeniz kültüründen geldikleri için. Ama Uzakdoğu mutfağı diyen gitsin kendini köprüden atsın.

löküs restoranlara gidip en kazigindan makarna yiyip dönenleri kast ediyorsun sanirim reis. menüye bakinca yiyebilecekleri seyler sinirli oluyor zaten

bir de elit elit instagrama stori neyin atarlar

Kim burun kıvırıyor yav gayet abartı bir şekilde mutfak milliyetçiliği var bizde. Bunu daha önce de konuştuk yanılmıyorsam, bunlar tamamen kültüre dayalı konular yav kendinde olanı yüceltme durumu, Türkiye'de misafir ettiğim ve yemeklerimizi beğenmeyen pek çok arkadaşım oldu, mesela ben mantıyı deli gibi severdim artık rahatsızlıktan yiyemiyoruz gerçi neyse, adam bir kaşık aldıktan sonra tükürdü çok şaşırmıştım mesela.. Niye dedim neyini beğenmedin, siz salak mısınız yoğurt hastayken veya diyetteyken yenir demişti. Yani bunlar tamamen kültürle alakalı konular. Sen veya ben asya yemeklerini beğenmiyoruz diye asya yemekleri kötü olmuyor, senin yemeklerinin de bir kısmını onlar beğenmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt