Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.350
- 2.815
- 1.148
Nerdeyse bütün uygulamalarda kullanıyorum göz yormuyor loş ışık severimMobil aplikasyonda guzel duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerdeyse bütün uygulamalarda kullanıyorum göz yormuyor loş ışık severimMobil aplikasyonda guzel duruyor
Batarya dostuNerdeyse bütün uygulamalarda kullanıyorum göz yormuyor loş ışık severim
Biliyorum yahu latife yaptımYapalı çok olmuştu ya![]()
+1ben de bu gece şeysini hiç sevmiyorum yaw
ben de bu gece şeysini hiç sevmiyorum yaw
Sadece öksürdükleri için test yapılıyor bu insanlara ve erkenden yakalıyorlar(bilmiyorum erken tanının bir önemi var mı?) sen ya da benim gibi insanlar artık nefes bile alamayacak duruma gelene kadar ya da ateşten bayılana kadar yapılmıyor mu bu testler?Eger ileri derece hasta ya da bir hastanin temas icinde oldugu biri degilsen paran olmali
ben de sıkıntı var heralde yaw geçen facebook teması değişmiş diye facebooka girdim gece teması yaptım 5 10 dk takıldım sonra başka siteye geçince gözlerim tuhaf oluyo bi karanlık bi aydınlık, hep aydınlık olsun daha iyi benim içinAslında rutbeleri falan çok hoş göstermiş ama doğal olarak bazı yerler tema ile uyumsuz.Aslında uzerinde biraz uğraşılsa harika bir tema
602 kisi olmus son 24 saatte, diger gune gore azalma var. 4.789 yeni vaka aciklandi.Italya acikladi mi?
Pek mümkün değil abi
Aslında rutbeleri falan çok hoş göstermiş ama doğal olarak bazı yerler tema ile uyumsuz.Aslında uzerinde biraz uğraşılsa harika bir tema
Temayı değiştirmek çok zahmetli iş çok vakit alıyor diğer işlerimle uğraşınca onlara vakit kalmıyor. Ama boş zaman oluştuğunda bişeyler yapıcam
Test yapılacak kişi şüpheli olmalı, virüs yurtdışından gelenlerde görülüyor, yurtdışından enfekte olup gelenlerle sosyal ilişkiye girmiş olanlar şüpheli görülüp test yapılıyor.Aklıma gelen bir şey var ülkemizde yapılan testler ile ilgili: Bu testler hep varlıklı,güçlü,tanınmış insanlara mı yapılıyor? Test kiti az olunca insan hayatının değerini cepler mi belirliyor?