Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içişleri bakanlığı genelgesine göre;
- il ve ilçelerdeki küçük, büyük tüm marketler en fazla 09: 00-21: 00 saatleri arasında hizmet verebilecek
- market içindeki en fazla müşteri sayısı müşteriye doğrudan hizmet sunulan toplam alanın (depolar, idari bürolar vb. hariç) onda biri kadar olacak
- il ve ilçelerdeki tüm şehir içi ve şehirler arası toplu taşıma araçları yolcu taşıma kapasitelerinin yüzde 50'si kadar yolcu taşıyacak.
- market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise, içeriden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmayacak.

Aramızda bankacı var mı ? özellikle devlet bankaları kredilerde ertelemeye gitti sanırım şubeye gidip başvuru mu yapmamız gerekiyor bilen var mı?

içişleri bakanlığı genelgesine göre;
- il ve ilçelerdeki küçük, büyük tüm marketler en fazla 09: 00-21: 00 saatleri arasında hizmet verebilecek
- market içindeki en fazla müşteri sayısı müşteriye doğrudan hizmet sunulan toplam alanın (depolar, idari bürolar vb. hariç) onda biri kadar olacak
- il ve ilçelerdeki tüm şehir içi ve şehirler arası toplu taşıma araçları yolcu taşıma kapasitelerinin yüzde 50'si kadar yolcu taşıyacak.
- market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise, içeriden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmayacak.

Bahse girerim dolmuşlar ağzına kadar adamla gidecek yine.

Bir tek bizim ülke için değil; bütün ülkelerin yönetenleri embesil. Hepsi ampır ampır düşünceler ile insanları ölüme terk ediyorlar. O kıçlarını yırttıkları, ekonomi ekonomi diye bağırdıkları paralar ile ilk onların tabutları çivilenir. Ölen insanların çoğunun vebali onların ellerinde.

Başta Hollandayla Dingiltere olmak üzere.

Hafife aldılar nelere mal oldu

Bu market olayında herkes dışarda dip dibe sıra olacak kavga falanda cıkacak eskisinden kötü olacak iyi bakın

Aklıma gelen bir şey var ülkemizde yapılan testler ile ilgili: Bu testler hep varlıklı,güçlü,tanınmış insanlara mı yapılıyor? Test kiti az olunca insan hayatının değerini cepler mi belirliyor?

Risk grubunda olup enfeksiyon belirtileri gosterenlerde test uygulaniyor üstadım.

Yani ileri yaş, yakin tarihte yurtdışı trafiği (Cin, Italya vs.), seker hastaligi, tansiyon, cevrede corona teşhisi, bagisiklik sistemi sorunu vs.

Beyler spor yapın.Zaten evde çoğu kişi.Kalkın şınav barfix mekik ne varsa yapabildiğiniz kadar yapın.

Pozitif vakayı geçtim, İtalya'da günlük 600 kişi ölüyor. İspanya'da 450 kişi ölüyor.

Son düzenleme:
Bir gurbo olarak soyleyebilirimki:
Saglik bakanimiz gercekten taş gibi yönetiyor suan Turkiyedeki salgını. Dışarıdan aldığım gözlem bu. Avrupaya göre cok daha dirayetli ve sert adimlar atiliyor. Ben bakanimizi destekliyorum. Çalışkan insanlari hep benimsemisimdir.

Wuhan'dan başka yerde yok mu mu Pekin, Şangay???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt