Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger ileri derece hasta ya da bir hastanin temas icinde oldugu biri degilsen paran olmali
Sadece öksürdükleri için test yapılıyor bu insanlara ve erkenden yakalıyorlar(bilmiyorum erken tanının bir önemi var mı?) sen ya da benim gibi insanlar artık nefes bile alamayacak duruma gelene kadar ya da ateşten bayılana kadar yapılmıyor mu bu testler?

Aslında rutbeleri falan çok hoş göstermiş ama doğal olarak bazı yerler tema ile uyumsuz.Aslında uzerinde biraz uğraşılsa harika bir tema
ben de sıkıntı var heralde yaw geçen facebook teması değişmiş diye facebooka girdim gece teması yaptım 5 10 dk takıldım sonra başka siteye geçince gözlerim tuhaf oluyo bi karanlık bi aydınlık, hep aydınlık olsun daha iyi benim için :D

marketlere avrupa usulu gelmiş iceride bellisayıda müsteri olacak

toplu ulasımda aracın yarısı dolacak yanyana yolcu oturmayacak

İngiltere'de lockdown uyguluyor herd immunity'den vazgeçtiler. Bizim mal oğlu mallar(Hollanda) biraz daha beklesinler. İngiltere'yi örnek alıyordunuz hani b.k herifler

Aslında rutbeleri falan çok hoş göstermiş ama doğal olarak bazı yerler tema ile uyumsuz.Aslında uzerinde biraz uğraşılsa harika bir tema

Temayı değiştirmek çok zahmetli iş çok vakit alıyor diğer işlerimle uğraşınca onlara vakit kalmıyor. Ama boş zaman oluştuğunda bişeyler yapıcam

Şaka bir yana sağlık bakanı gerçekten olayın en başından beri bence milletin kafasına vura vura uyardığı için görece olarak diyorum süreç daha yumuşak geçiyor. Yoksa tamamen salsaydı ecdadı ....herkesin. Sokağa çıkma yasağı tayyibe bağlı hangi kuruluş Türkiyede özerk ki, bence adam elinden geleni yapıyor baya. Yıldırmaz inşallah kimse bu herifi, zaten akp bundan iyisini getiremez o mevkiye. Bunlardan başkası gelse dalga geçer gibi konuşur gider adım gibi eminin.

Temayı değiştirmek çok zahmetli iş çok vakit alıyor diğer işlerimle uğraşınca onlara vakit kalmıyor. Ama boş zaman oluştuğunda bişeyler yapıcam

Lisede falan bir hevesle bizde arkadaşlar ile forum falan kurmuştuk az çok biliyorum zahmetli işler.

Aklıma gelen bir şey var ülkemizde yapılan testler ile ilgili: Bu testler hep varlıklı,güçlü,tanınmış insanlara mı yapılıyor? Test kiti az olunca insan hayatının değerini cepler mi belirliyor?
Test yapılacak kişi şüpheli olmalı, virüs yurtdışından gelenlerde görülüyor, yurtdışından enfekte olup gelenlerle sosyal ilişkiye girmiş olanlar şüpheli görülüp test yapılıyor.

Demek ki çevremizde kafasına estikçe yurtdışına gidecek denli zengin yok canım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt