Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ülkeyi gdo lu tohumlara gıdalara mahkum ettiler kanunlarla halkı düşünen kim önemli olan emperyal düzen ve ona çanak tutan siyasiler, her hastalık geldi bu hastalıkta eksik kalmaz gelir yakında domuz gribi gibi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ölen sayısı 17 sanırım ama milyonlarca insan acı çekiyor şuan. Hiçbir şey olmasa bile kendileri veya sevdikleri için korkuyor. Yapılan yanlışlar da halkın değil devletin. Çin devletinin kontrol manyaklığının zekatını keşke halk sağlığında da görebilseydik bunlar olmazdı.

Uygurlara yapılan faşizanlığı bu meseleye karıştırmasak daha insancıl olacak.

Ölenlerin sayısı 25 e çıkmış. Çin seddini ziyaretçilere kapatmışlar. Bana kalırsa Çin den gelen uçaklara sınırlama getirilmeli. Yoksa yayılması çok basit olacak. Aynı zamanda Çin ürünleri de dikkatle sokulmalı ülkeye hata bir süre izin verilmemeli. Bu işin şakası olmaz. Salgın hastalıklar savaşlardan daha çok insanın ölümüne sebep olmuştur hep.

Hatirlayan vardir. Birzamanlar boyle SARS salgini vardi. SARS ta Coronavirus olarak bilinir. Coronavirus genel bir tanimlamadir. Normalde Coronavirusten bu denli hastalanma olmaz. Biraz soguk alginligi, gribal enfeksiyon seklinde gelip gecer.

Lakin suan Çinde baş gosteren durum bu virüsün yeniden modifiye geçirip daha kötü tesirli olması. Suan icin dunya sağlık orgutu bir salgin vs. den bahsetmiyor ve özel önlem alinmasina gerek duymuyor, aklimda olan. Daha cok sahada kaynak araştırması yapiliyor. Kaynakta Wuhan şehrinde satilan yilanlardan geldigi düşünülüyor. Orada cok fazla bushmeat tüketilir. Pislik yuvasi resmen.

Gelelim asıl mevzuya. Suan için bu corona türünün insandan insana gectigi gorulmedi

Harbi iğrençti ya keşke o görüntüyü görmeseydim çok kolay tiksinmem ama fareyi görmeye bile tahammülüm yokken bu yamyamlar nasıl yiyor arkadaş çok tiksinç ya, birde lağımdan yağ kullanıyorlarmış onu sözlükten gördüm bunu inş bizim ülkede esnaflar görmez varsa öyle bir ihtimal yan bastık demektir yayılmadan kapatmak lazım konuları aslında

Ulan oyunda bile bu kadar hızlı bir biçimde yayılım sağlayamıyorum oyunun algoritmasında mı sorun var kaliteli virüs mü yapmışlar karar veremedim daha

Çin'in Hubey eyaletinde insandan insana bulaştığı tespit edilen ve hızla yayılan yeni koronavirüs salgınında ölü sayısının 24'ten 39'a yükseldiği bildirildi.

Pek söylenmese de Rusya ciddi tehdit altında devlet Sibirya’da 1 milyon kaçak Çinli var dese de normal şartlarda 60-70 milyon Çinlinin saklandığı söylenir makalelerde Ruslarda da kendi sınırlarını koruyacak bir güç yok sayıları az Rusya’ya giren ver elini Avrupa ve Türkiye Çin’e karşı küresel yaptırım gerek acımadan

yurtdışında çeşitli vesilelerle yaşıyorum yıllardır

türkiyede olup da türk mutfağından başka mutfaklara ilgi duyanlar kadar şovmen çok az insan türü görmüşümdür

dünyanın en harika yemek kültürüne sahipsin ama instant noodle big mac filan kovalıyorsun

illa yiyeceksen git yunan mutfağından ye, ermeni mutfağı ye, lübnan mutfağı ye

akdeniz kültürü = medeniyet

şaşmayın bundan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt