Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
41 kişi bizde normal gripten gidiyor haftada.Heriflerin 1.5 milyar olduğunu düşünürsek çokta üstünde duralacak bir şey değil.Sanırım aşırı yaşlı ve bağışıklık sistemi çökmüş kişileri etkiliyor fazla.

Bu işin içinden Kim Jong Un manyağı çıkarsa şaşırtıcı olmaz. Herif Çimlere gıcık sonuçta son zamanlarda.

Yada doğal yeni insan oğluna saldıran virüs de olabilir tabiki.
Gece gece seneryo kurduk yine ya neyse.

Almanyada radyoda dinledigim cok büyütülecek bi durum olmadıgı ölenlerinde ztn başka rahatsızlıkları olup bagışıklık sisteminin zayıf oldugu söylenen

Gördügünüz her videoya inanmayin. Gecmis yillardan, farkli memleketlerden videolari Corona virüsü diye paylasiyorlar cogunlukla.

Milleti korkutmaya yönelik paylaşımlarda bulunanlara inanmayın
Saçma sapan hikayeler uyduruluyor
Neymiş çin nüfusunu azaltmak içinmiş ..
O adamlar o yedikleri canlılarla iyi dayanmışlar bugüne kadar
Her canlı bir parazit,bakteri veya virüs kaynağı olabilir
Şanslarına corona denk gelmiş
Prim kastirmayın millete

Milleti korkutmaya yönelik paylaşımlarda bulunanlara inanmayın
Saçma sapan hikayeler uyduruluyor
Neymiş çin nüfusunu azaltmak içinmiş ..
O adamlar o yedikleri canlılarla iyi dayanmışlar bugüne kadar
Her canlı bir parazit,bakteri veya virüs kaynağı olabilir
Şanslarına corona denk gelmiş
Prim kastirmayın millete

Aynen insan bünyesinin kaldırmayacağı yemek alışkanlığı, aşırı kalabalık nüfus, hijyen problemi, hava kirliliği ve tabiata verdikleri zararların üstüne tüm dünya kamuoyunun sanki küresel ısınmaya sadece ABD yol açıyormuş Çin’in etkisi yokmuş gibi riyakarlıkları eklenince bunların olması kaçınılmaz az bile

Az önce baktım da bu canlı hayvan pazarı ne diye ben de deniz mahsulü kanatlı hayvan domuz büyükbaş filan sanıyordum bir de yarasa deniyordu çok çok öyle sanmıştım da abi şu liste ne allah belanızı vermiş işte zira birbirinden farklı habitatlarda yaşayan bu hayvanları bir araya getirir bir de canlı canlı yersen allah da seni çarpar;)

Porsuk
Sansar
Fare
Kurt yavrusu
Koala ulan allah kahretmesin nasıl yiyorsunuz boşuna allah Avustralya yı da vurmuyor resmen para için koalaları satıyorlar sonra yangında duyar kasıyorlar o şirin hayvanın ne eti olacak
Tilki
Rakun
Timsah
Maymun
Köpek
Kedi
Peynir kurdu evet onları bile kurtçukları
Solucan bir sürü haşerat
Semender ve birçok kertenkele türü
Yılan envai çeşit
Kirpi
Kokarca
Samur
Marmot

Ötyyykkkk

Az önce baktım da bu canlı hayvan pazarı ne diye ben de deniz mahsulü kanatlı hayvan domuz büyükbaş filan sanıyordum bir de yarasa deniyordu çok çok öyle sanmıştım da abi şu liste ne allah belanızı vermiş işte zira birbirinden farklı habitatlarda yaşayan bu hayvanları bir araya getirir bir de canlı canlı yersen allah da seni çarpar;)

Porsuk
Sansar
Fare
Kurt yavrusu
Koala ulan allah kahretmesin nasıl yiyorsunuz boşuna allah Avustralya yı da vurmuyor resmen para için koalaları satıyorlar sonra yangında duyar kasıyorlar o şirin hayvanın ne eti olacak
Tilki
Rakun
Timsah
Maymun
Köpek
Kedi
Peynir kurdu evet onları bile kurtçukları
Solucan bir sürü haşerat
Semender ve birçok kertenkele türü
Yılan envai çeşit
Kirpi
Kokarca
Samur
Marmot

Ötyyykkkk
Pazarın videosu var mi ustad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt