Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iranda 26 yeni vak'a çıkmış. Kapat kapat acilen sınırı kapat.

Başlığın artık n-cov2019'dan korunma yolları olma zaman gelmiştir.
En kaliteli maske hangisi?
Bağışıklık için neler tüketilmeli

Bizimkiler takmıyor hâla yokmuş gibi davranıyorlar virüs için şaka gibi, 2 aydır neler neler oluyor diğer ülkelerde bizimkiler haberini bile zor yapıyor

BREAKING⚡: İran Sağlık Bakanlığı: "Mevcut raporlara dayanarak, Kum'da başlayan #coronavirus yayılımı şimdi Tahran, Babol, Erak, İsfahan, Rasht ve diğer şehirler de dahil olmak üzere birçok şehre ulaştı.

Bizimkiler takmıyor hâla yokmuş gibi davranıyorlar virüs için şaka gibi, 2 aydır neler neler oluyor diğer ülkelerde bizimkiler haberini bile zor yapıyor
Yok bizde durum gayet iyi sadece iran sıkıntı oldu şimdi zira vize yok elini kolunu sallayan girebilir. Yoksa havalimanları çok iyi tutulmuş müşahit oldum ben sallama haberler milleti galeyana getirmek içindi ne oldu??? Boş çıktı.

Ama irandan gelir en iyisi sınırları kapatıp bunu da avantaja çevirip İran'a da ticari yönden zarar verdirtmek hem de mikrop yayılmasını engelleriz. Aklı başında olan devlet hatta bunu abartıp idlib operasyonuna muhalefetinin bedelini ödetir mikrop bahanesiyle mikroplardan sınırları kapatırsın. Dikkat ettiyseniz İran'ın Türk bölgeleri temiz ;) neden acaba???

Yok bizde durum gayet iyi sadece iran sıkıntı oldu şimdi zira vize yok elini kolunu sallayan girebilir. Yoksa havalimanları çok iyi tutulmuş müşahit oldum ben sallama haberler milleti galeyana getirmek içindi ne oldu??? Boş çıktı.

Ama irandan gelir en iyisi sınırları kapatıp bunu da avantaja çevirip İran'a da ticari yönden zarar verdirtmek hem de mikrop yayılmasını engelleriz. Aklı başında olan devlet hatta bunu abartıp idlib operasyonuna muhalefetinin bedelini ödetir mikrop bahanesiyle mikroplardan sınırları kapatırsın. Dikkat ettiyseniz İran'ın Türk bölgeleri temiz ;) neden acaba???

Türklere bulaşmıyormuş hocam rahat olalım

Türklere bulaşmıyormuş hocam rahat olalım
Medeniyetten olsa gerek iran türkleri daha temizdir. Fazla insanlarla farisiler gibi içli dışlı olmazlar. Tüm bunların muhakkak ki katkısı var tarih vebadan ispanyol gribine bunları yazıyor. Ve tıbben de hijyenik olan toplumların bu tip kitlesel salgınlardan daha az etkilendiklerini ortaya koyuyor. Hareket eden her şey yenmez ;)

Yalan yok Coronanın Türkiye'ye gelmesini en son isteyenlerden biri olmama rağmen son 2 saattir içim kıpır kıpırdı ve dua ediyordum Türkiye'deki ilk mikrobun yabancı bir bejekeli olması için ama haber asparagas çıktı :( Allah affetsin ama ses etmeyip bekliyordum...

Ülkenin üstüne kubbe şeklinde şeffaf bi alan inşa etmenin zamanı geldi

fft243_mf1245990.Jpeg

Yalan yok Coronanın Türkiye'ye gelmesini en son isteyenlerden biri olmama rağmen son 2 saattir içim kıpır kıpırdı ve dua ediyordum Türkiye'deki ilk mikrobun yabancı bir bejekeli olması için ama haber asparagas çıktı :( Allah affetsin ama ses etmeyip bekliyordum...
kendini eve kilitlersin abi yapma böyle :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt