Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Dayıya telefon alıcaz artar mi diyoruz fiyatlar alak hemen.
Bu yeni huaweiler iyi calisiyormu ya ustat? Google destegini cekmisti bir ara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayıya telefon alıcaz artar mi diyoruz fiyatlar alak hemen.
iranda 26 yeni vak'a çıkmış. Kapat kapat acilen sınırı kapat.
Başlığın artık n-cov2019'dan korunma yolları olma zaman gelmiştir.
En kaliteli maske hangisi?
Bağışıklık için neler tüketilmeli
Bilmiyorum hocam hiç kullanmadım. Dayı da sürekli Samsung kullandı, yine Samsung alırız herhalde.Bu yeni huaweiler iyi calisiyormu ya ustat? Google destegini cekmisti bir ara.
Bu yeni huaweiler iyi calisiyormu ya ustat? Google destegini cekmisti bir ara.
Valla sıçtık.BREAKING: İran Sağlık Bakanlığı: "Mevcut raporlara dayanarak, Kum'da başlayan #coronavirus yayılımı şimdi Tahran, Babol, Erak, İsfahan, Rasht ve diğer şehirler de dahil olmak üzere birçok şehre ulaştı.
Lübnan irandan gelenleri 2 hafta karantinaya alacağını açıklamış bizimkiler sınırda sağlık taraması yapıp bir şeyin yok geç yapıyorlar ne yazık ki hem İrana hem bizim ülkeye bu konuda tam güvenemiyorumValla sıçtık.
Yok bizde durum gayet iyi sadece iran sıkıntı oldu şimdi zira vize yok elini kolunu sallayan girebilir. Yoksa havalimanları çok iyi tutulmuş müşahit oldum ben sallama haberler milleti galeyana getirmek içindi ne oldu??? Boş çıktı.Bizimkiler takmıyor hâla yokmuş gibi davranıyorlar virüs için şaka gibi, 2 aydır neler neler oluyor diğer ülkelerde bizimkiler haberini bile zor yapıyor
Yok bizde durum gayet iyi sadece iran sıkıntı oldu şimdi zira vize yok elini kolunu sallayan girebilir. Yoksa havalimanları çok iyi tutulmuş müşahit oldum ben sallama haberler milleti galeyana getirmek içindi ne oldu??? Boş çıktı.
Ama irandan gelir en iyisi sınırları kapatıp bunu da avantaja çevirip İran'a da ticari yönden zarar verdirtmek hem de mikrop yayılmasını engelleriz. Aklı başında olan devlet hatta bunu abartıp idlib operasyonuna muhalefetinin bedelini ödetir mikrop bahanesiyle mikroplardan sınırları kapatırsın. Dikkat ettiyseniz İran'ın Türk bölgeleri temizneden acaba???
Irkçı bir virüs.Türklere bulaşmıyormuş hocam rahat olalım
Medeniyetten olsa gerek iran türkleri daha temizdir. Fazla insanlarla farisiler gibi içli dışlı olmazlar. Tüm bunların muhakkak ki katkısı var tarih vebadan ispanyol gribine bunları yazıyor. Ve tıbben de hijyenik olan toplumların bu tip kitlesel salgınlardan daha az etkilendiklerini ortaya koyuyor. Hareket eden her şey yenmezTürklere bulaşmıyormuş hocam rahat olalım
Aynen üstat İsrail'in IRON DOME'u gibi hani şu hizbullahın soba borularıyla deldiği on milyar dolarlık kubbe gibiÜlkenin üstüne kubbe şeklinde şeffaf bi alan inşa etmenin zamanı geldi
Cine falan birşey olmazda bizim ülkede yaşlıların yarısı ölürBizimkiler takmıyor hâla yokmuş gibi davranıyorlar virüs için şaka gibi, 2 aydır neler neler oluyor diğer ülkelerde bizimkiler haberini bile zor yapıyor
bi insan bunun için dua eder miYalan yok Coronanın Türkiye'ye gelmesini en son isteyenlerden biri olmama rağmen son 2 saattir içim kıpır kıpırdı ve dua ediyordum Türkiye'deki ilk mikrobun yabancı bir bejekeli olması için ama haber asparagas çıktıAllah affetsin ama ses etmeyip bekliyordum...
Ülkenin üstüne kubbe şeklinde şeffaf bi alan inşa etmenin zamanı geldi
kendini eve kilitlersin abi yapma böyleYalan yok Coronanın Türkiye'ye gelmesini en son isteyenlerden biri olmama rağmen son 2 saattir içim kıpır kıpırdı ve dua ediyordum Türkiye'deki ilk mikrobun yabancı bir bejekeli olması için ama haber asparagas çıktıAllah affetsin ama ses etmeyip bekliyordum...