Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrandan Türkiyeye kaçışlar başlamış bugün 2400 civarı iranlı geliyormuş ülke bildiğin yol geçen hanına döndü ırak bile İran sınırını kapatmış biz virüsten kaçanları da kucaklayacağız gibi gözüküyor
Canan Karatay hocamiz receteyi vermis.
Kelle paca için diyor
Üstad kontrol dedikleri termal kamera geçerken ateş düşürücü at geç sorunsuz geçersin ki bu virüsün kuluçka dönemi var kötü şeyler olacak gibi İrana bulaşması hiç iyi olmadı bizim içinIranla kapilari kapatmadik mi hala? En son bakan kontrolden gecirmeden iceri almiyoruz diyorudu da, 2 haftalik kulucka surecinde herhangi bir belirti vermeyenlerde varmis. Boyle garip bir aciklama nasil yapılıyor. Irak bile sınır kapılarini kapatmış diyorlar.
Yakın zamanda İspanyol gribi var be yaw. Hatta aynı familyadan o da, coronagillerden.Ortaçağdaki vebaya şaşırıyorduk şu hale bak.
Yaşlılar gitsin mi diyorsun dayı?Yakın zamanda İspanyol gribi var be yaw. Hatta aynı familyadan o da, coronagillerden.
Ben daha kanlı ve vahşi bir virüs salgını olur diyordum bu gayet mütevazi. İleri derece zatürre semptomları muhtemelen derin bir uyku ve vefat.
Sonumuz hayırlı olsun inşallah da, dünyada bu kadar iç içe yaşamakta sıkıntı
Nasıl böyle bir sonuca ulaştın yavrum.Yaşlılar gitsin mi diyorsun dayı?
Allah'tan egeliyim.Nasıl böyle bir sonuca ulaştın yavrum.
Ayrıca 30 unu yeni geçmiş 40 altı İç Anadolu erkeklerini seçerdim seçecek olsam.
Ulan yine tutmadıAllah'tan egeliyim.
Heee daha çabuk gebeririz. Böyle sürünüyoruzVirusten kacan din kardeslerimizi kucak acmayalim miiii ?
Daha kanlı ve daha vahşi olabilir miydi bilemem de bütün Dünya için yeterince tedirgin edici olduğu kesin.Yakın zamanda İspanyol gribi var be yaw. Hatta aynı familyadan o da, coronagillerden.
Ben daha kanlı ve vahşi bir virüs salgını olur diyordum bu gayet mütevazi. İleri derece zatürre semptomları muhtemelen derin bir uyku ve vefat.
Sonumuz hayırlı olsun inşallah da, dünyada bu kadar iç içe yaşamakta sıkıntı