Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkaşlar maske takmayalım, maske bizi virüzden korumaz, hastalıklıysak diger insanlara bulaşmasından korur, maske tırttır, bilelim bildirelim.​

İrandan Türkiyeye kaçışlar başlamış bugün 2400 civarı iranlı geliyormuş ülke bildiğin yol geçen hanına döndü ırak bile İran sınırını kapatmış biz virüsten kaçanları da kucaklayacağız gibi gözüküyor

İrandan Türkiyeye kaçışlar başlamış bugün 2400 civarı iranlı geliyormuş ülke bildiğin yol geçen hanına döndü ırak bile İran sınırını kapatmış biz virüsten kaçanları da kucaklayacağız gibi gözüküyor

Hedef 2023 sanırım Türkiye'yi yok etmek.

Iranla kapilari kapatmadik mi hala? En son bakan kontrolden gecirmeden iceri almiyoruz diyorudu da, 2 haftalik kulucka surecinde herhangi bir belirti vermeyenlerde varmis. Boyle garip bir aciklama nasil yapılıyor. Irak bile sınır kapılarini kapatmış diyorlar.

bide corona lazimdi turkiyeye allah korusun istanbula gelirse dusunemiyorum bile

Iranla kapilari kapatmadik mi hala? En son bakan kontrolden gecirmeden iceri almiyoruz diyorudu da, 2 haftalik kulucka surecinde herhangi bir belirti vermeyenlerde varmis. Boyle garip bir aciklama nasil yapılıyor. Irak bile sınır kapılarini kapatmış diyorlar.
Üstad kontrol dedikleri termal kamera geçerken ateş düşürücü at geç sorunsuz geçersin ki bu virüsün kuluçka dönemi var kötü şeyler olacak gibi İrana bulaşması hiç iyi olmadı bizim için

Ortaçağdaki vebaya şaşırıyorduk şu hale bak.
Yakın zamanda İspanyol gribi var be yaw. Hatta aynı familyadan o da, coronagillerden.

Ben daha kanlı ve vahşi bir virüs salgını olur diyordum bu gayet mütevazi. İleri derece zatürre semptomları muhtemelen derin bir uyku ve vefat.

Sonumuz hayırlı olsun inşallah da, dünyada bu kadar iç içe yaşamakta sıkıntı

Yakın zamanda İspanyol gribi var be yaw. Hatta aynı familyadan o da, coronagillerden.

Ben daha kanlı ve vahşi bir virüs salgını olur diyordum bu gayet mütevazi. İleri derece zatürre semptomları muhtemelen derin bir uyku ve vefat.

Yaşlılar gitsin mi diyorsun dayı?

Daha kanlı ve daha vahşi olabilir miydi bilemem de bütün Dünya için yeterince tedirgin edici olduğu kesin.
İç içe yaşamak tabii ki sıkıntı. Küreselleşme, tek dünya devleti, sınırlar kalksın, dünya artık küçük bir kasaba.. gibi söylemler niye var? Böyle tehditler her yeri rahatlıkla ele geçirsin diye.

Biz görmeyiz belki ama Dünya nüfusunun da örneğin 15 milyarı göreceğini hiç sanmıyorum. Kapsamlı bir temizlik olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt