Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim ki herkes iyileşti etti? Maddelerde cansız bir halde canlı organizma gelene kadar öyle bekliyor diyorlar bu virüslere doğru mu?
Nesnelerde yaklaşık 72 saatte hatta bazı söylentilere göre daha fazla şekilde hayatta kalabiliyor kimisi 24 saat dedi kimisi 72 kimisi 5-6 gün derken net bir rakam yok fakat nesnelerin üzerinde bir süre bulaşıcı halde olabiliyor.

tahminen
bjk maçını oynarız lige ara verilir
zaten milli ara var(bu maçlar da iptal edilir) 22 martla 4 nisan arası fikstür de boşmuş
yani rize maçını iptal etseler sadece 4 nisana kadar maç olmuyor zaten
Ya zaten uluslar arası maçlar iptal dilip o takvim boşa çıkacak şu an 2 hafta ligi iptal etsen lig etkilenmez. Sırf bein para kaybetmesin diye seyircisiz oynatacaklar maçları.
16 sına kadar kreş ve okulların açık olması 1 bu 2. Böyle saçma üçüncü bir muhabbet yok şu an ülkede

Ben asıl tehlikeyi 23 mayısta bayramda bekliyorum olur da italya gibi yayılım devam ederse bizim ülke için pik noktası o tarih olur

tahminen
bjk maçını oynarız lige ara verilir
zaten milli ara var(bu maçlar da iptal edilir) 22 martla 4 nisan arası fikstür de boşmuş
yani rize maçını iptal etseler sadece 4 nisana kadar maç olmuyor zaten
Bjk maçında küsküyü de yersek bidahaki sezona kadar tatil olur bizimkiler için.seyircisiz olması maçta şansları tamamen eşitledi

virüs varken italyaya giden heriflerin olduğu yerde biz kapatmazsak gelen olur diye düşünüyorum
Bence o dönem hafife alındı özellikle İtalya'yı gören bu sene tatilleri çoktan iptal etmiştir muhtemelen tüm ülkeler kendi içinde karantinaya başlarsa havada uçak bile uçmayabilir

FB_IMG_1584054490322.webp

Bence o dönem hafife alındı özellikle İtalya'yı gören bu sene tatilleri çoktan iptal etmiştir muhtemelen tüm ülkeler kendi içinde karantinaya başlarsa havada uçak bile uçmayabilir
Yüksek lisans yapıyorum daha geçen hafta mal hoca 6 ay önceden otel+uçağın parasını ödediği için italyaya mecbur gideceğim diyordu. Düşün ki bu kadın üniversitede öğretim görevlisi hem de hukuk mezunu.

Bu sene hiç olmadığı kadar ucuza tatil yapabilir halkımız tabi virüs daha fazla yayılmazsa. Bu kadar stresin üstüne valla çok iyi gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt