- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Ligler olmayinca ne yapacağız...film muhabbeti yapalim bari.ben nostaljik konular da acarim
engel ac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligler olmayinca ne yapacağız...film muhabbeti yapalim bari.ben nostaljik konular da acarim
Diyelim ki herkes iyileşti etti? Maddelerde cansız bir halde canlı organizma gelene kadar öyle bekliyor diyorlar bu virüslere doğru mu?Tek bir kişi dahi virüs olduğu sürece bitmez
Nesnelerde yaklaşık 72 saatte hatta bazı söylentilere göre daha fazla şekilde hayatta kalabiliyor kimisi 24 saat dedi kimisi 72 kimisi 5-6 gün derken net bir rakam yok fakat nesnelerin üzerinde bir süre bulaşıcı halde olabiliyor.Diyelim ki herkes iyileşti etti? Maddelerde cansız bir halde canlı organizma gelene kadar öyle bekliyor diyorlar bu virüslere doğru mu?
Ya zaten uluslar arası maçlar iptal dilip o takvim boşa çıkacak şu an 2 hafta ligi iptal etsen lig etkilenmez. Sırf bein para kaybetmesin diye seyircisiz oynatacaklar maçları.tahminen
bjk maçını oynarız lige ara verilir
zaten milli ara var(bu maçlar da iptal edilir) 22 martla 4 nisan arası fikstür de boşmuş
yani rize maçını iptal etseler sadece 4 nisana kadar maç olmuyor zaten
Bjk maçında küsküyü de yersek bidahaki sezona kadar tatil olur bizimkiler için.seyircisiz olması maçta şansları tamamen eşitleditahminen
bjk maçını oynarız lige ara verilir
zaten milli ara var(bu maçlar da iptal edilir) 22 martla 4 nisan arası fikstür de boşmuş
yani rize maçını iptal etseler sadece 4 nisana kadar maç olmuyor zaten
daha bunun turist sezonu var orada ne yapacaklar acaba işler düzelmezseBen asıl tehlikeyi 23 mayısta bayramda bekliyorum olur da italya gibi yayılım devam ederse bizim ülke için pik noktası o tarih olur
Bu sene kimse tatile gelmez diye düşünüyorum ekonomik olarak tüm ülkeler ciddi sıkıntılarla karşılaşırdaha bunun turist sezonu var orada ne yapacaklar acaba işler düzelmezse
Bu sene turist murist hiçbir şey gelmez oraları düşünmeye gerek yokdaha bunun turist sezonu var orada ne yapacaklar acaba işler düzelmezse
Bu sene kimse tatile gelmez diye düşünüyorum ekonomik olarak tüm ülkeler ciddi sıkıntılarla karşılaşır
virüs varken italyaya giden heriflerin olduğu yerde biz kapatmazsak gelen olur diye düşünüyorumBu sene turist murist hiçbir şey gelmez oraları düşünmeye gerek yok
Bence o dönem hafife alındı özellikle İtalya'yı gören bu sene tatilleri çoktan iptal etmiştir muhtemelen tüm ülkeler kendi içinde karantinaya başlarsa havada uçak bile uçmayabilirvirüs varken italyaya giden heriflerin olduğu yerde biz kapatmazsak gelen olur diye düşünüyorum
Ayrıca yazın virüs mirüs kalacağını sanmıyorum. Yat mis gibi güneşlen arada burundan deniz suyu çek ağızdan gargara yap ne mikrop kalır ne bişeyvirüs varken italyaya giden heriflerin olduğu yerde biz kapatmazsak gelen olur diye düşünüyorum
Yüksek lisans yapıyorum daha geçen hafta mal hoca 6 ay önceden otel+uçağın parasını ödediği için italyaya mecbur gideceğim diyordu. Düşün ki bu kadın üniversitede öğretim görevlisi hem de hukuk mezunu.Bence o dönem hafife alındı özellikle İtalya'yı gören bu sene tatilleri çoktan iptal etmiştir muhtemelen tüm ülkeler kendi içinde karantinaya başlarsa havada uçak bile uçmayabilir
inş öyle olurAyrıca yazın virüs mirüs kalacağını sanmıyorum. Yat mis gibi güneşlen arada burundan deniz suyu çek ağızdan gargara yap ne mikrop kalır ne bişey![]()
Valla reis ben doktorların yalancısyım. Virüsü alsanız bile tuzlu suyla gargara vs yaparsanız atarsınız diyolar. Atamazsam gider o doktorları bulur bulaştırırıminş öyle olur