- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
2020 nasil bi sene oluyorsa artik bi tane hayirli haber gelmedi bu sene
Feneri yendiğimiz zaman bir halt olacagi belliydi. Coronayi gs başlatmıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2020 nasil bi sene oluyorsa artik bi tane hayirli haber gelmedi bu sene
Tuvalet kağıtları tükenince herkes nakte geçip kıçını banknota silecek, ondan.yahu sorma bu altın niye düşüyor cidden anlamadım yani millet böyle bir ortamda altınmı bozduruyor hangi amaçla bozduruyor anlayamadım zararım var ama çeksemmi çekmesemmi parayı altından bilemedim.
Senin boyun kaç3cm uzunlukla mı hava atıyorsun bana
yine kazandırır farkındayımda ödemeler vs var şimdi zararına bozdurmak istemiyorumA
Altin kaybettirmez abi. Bu korona meselesi biraz sogusun, yine yukselmeye devam eder.
benimkisi 20 istiyormusunSenin boyun kaç
dediğin gibi döviz alma eğilimindeler gibi görünüyor.Tuvalet kağıtları tükenince herkes nakte geçip kıçını banknota silecek, ondan.
Saçma bir durum aslında ama evet durum bu, dünya nakte geçiyor
yahu sorma bu altın niye düşüyor cidden anlamadım yani millet böyle bir ortamda altınmı bozduruyor hangi amaçla bozduruyor anlayamadım zararım var ama çeksemmi çekmesemmi parayı altından bilemedim.
@Uğur BulutEn çok neye üzülüyorum biliyormuşunuz.
GSC Dinazorlar mensupları hakikaten isimleri verilen Dinazorlar gibi Fossil olacaklar...
Kalsın Y. Aslanbenimkisi 20 istiyormusun
En çok neye üzülüyorum biliyormuşunuz.
GSC Dinazorlar mensupları hakikaten isimleri verilen Dinazorlar gibi Fossil olacaklar...
87Senin boyun kaç
benimkisi 20 istiyormusun
Sen yıldız olup oradan dünyayı izlemeye devam mı edeceksin, öyle mi anlattılar sana?En çok neye üzülüyorum biliyormuşunuz.
Yapmayın Ahmet bey.En çok neye üzülüyorum biliyor musun? Bu forumda, Almancılara laf eden kişilerin aslında ne kadar haklı olduklarını geç de olsa anlayabilmeme.
Yapmayın Ahmet bey.
Bu zor virüs zamanında destek vermemiz gerekir birbirimize.
HA!!!