Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin'in Ankara Büyükelçiliği, Çin'de bir firmanın 15 dakikada sonuç veren yeni #koronavirüs test kitlerini ürettiğini açıkladı.

Okullar, restoranlar kapatılıyor. 6 nisana kadar çalışmak yok okul yok.. Hollanda hukumeti karar verdi.

Şaka maka Bursa'dayım hala. 3-4 gündür nefesin sıcaklaşmıştı. Böyle soğuk algınlığının başlangıcı gibi. Çok hafif yorgunluk var. Şimdide ateşim çıkacakmış gibi kulağım filan yanıyor ama öksürük ya da burun akıntısı hapşırık yok.

Hastaneye gitsem test yaparlar mı ki?

Şaka maka Bursa'dayım hala. 3-4 gündür nefesin sıcaklaşmıştı. Böyle soğuk algınlığının başlangıcı gibi. Çok hafif yorgunluk var. Şimdide ateşim çıkacakmış gibi kulağım filan yanıyor ama öksürük ya da burun akıntısı hapşırık yok.

Böyle durumlarda hastaneye gitmek sacma bir olay

Giderken veya icerdeyken insanlara bulastirma ihtimali var

Normalde eve doktor cagirilmali ama her burnu akan cagirirsa yetisilmez malesef.

Acik alana cikmamaya calisin lütfen hastaliginiz netlesene kadar. Ates cikarsa da maskeli bir sekilde gidin gideceğiniz yere

LM-G810 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle durumlarda hastaneye gitmek sacma bir olay

Giderken veya icerdeyken insanlara bulastirma ihtimali var

Normalde eve doktor cagirilmali ama her burnu akan cagirirsa yetisilmez malesef.

Acik alana cikmamaya calisin lütfen hastaliginiz netlesene kadar. Ates cikarsa da maskeli bir sekilde gidin gideceğiniz yere

LM-G810 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Malum üniler tatil oldu. Yola çıkacaktım bir kaç güne. Hatta benzin parası paylaşmak için bitilerine bakıyordum.

1 hafta kendimi eve kapatacağım galiba ateş çıkarsa. Belli olmaz sonuçta ne olacağı hadi bana bir şey olmaz ama dışarıda bir yaşlı vs. insana bulaşırsa sıkıntı.

Yapmazlar gitme.

Psikolojik açıdan da gittikçe zorlaşan günler geçiriyoruz en az 5 gün kendini dış dünyaya kapatmanı tavsiye ederim.

Virüs üstel fonksiyon olarak artış gösterdi diğer ükelerde bizdeki fırtına öncesi sessizlik gibi bir şey 5,6 vaka rakamına da inanmıyorum hele ki umreden dönenlerden sonra umarım minimum hasarla atlatırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt