- 18 Temmuz 2009
- 81.757
- 238.735
- 5.093
Çin'in Ankara Büyükelçiliği, Çin'de bir firmanın 15 dakikada sonuç veren yeni #koronavirüs test kitlerini ürettiğini açıkladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geç kalındı. Dükkanlar niye kapanmıyor?
Hayatin tamamen durmamasi icin?Geç kalındı. Dükkanlar niye kapanmıyor?
Evden çalışma imkanı olanlar için hava hoş zaten. Bazı mağazada çalışanlar günde 100lerce insanla karşılaşıyorHayatin tamamen durmamasi icin?
Bugun bir supermarkete gittim artik calisanlar eldivenle calisiyor.Evden çalışma imkanı olanlar için hava hoş zaten. Bazı mağazada çalışanlar günde 100lerce insanla karşılaşıyor
Supermarket, polis, itfaiye ve sağlık sektörü hariç her yer kapanmalı bence. Bu sektörlerde çalışanlara da her türlü malzeme verilmeli tabiBugun bir supermarkete gittim artik calisanlar eldivenle calisiyor.
Böyle durumlarda hastaneye gitmek sacma bir olayŞaka maka Bursa'dayım hala. 3-4 gündür nefesin sıcaklaşmıştı. Böyle soğuk algınlığının başlangıcı gibi. Çok hafif yorgunluk var. Şimdide ateşim çıkacakmış gibi kulağım filan yanıyor ama öksürük ya da burun akıntısı hapşırık yok.
Hastaneye gitsem test yaparlar mı ki?
Malum üniler tatil oldu. Yola çıkacaktım bir kaç güne. Hatta benzin parası paylaşmak için bitilerine bakıyordum.Böyle durumlarda hastaneye gitmek sacma bir olay
Giderken veya icerdeyken insanlara bulastirma ihtimali var
Normalde eve doktor cagirilmali ama her burnu akan cagirirsa yetisilmez malesef.
Acik alana cikmamaya calisin lütfen hastaliginiz netlesene kadar. Ates cikarsa da maskeli bir sekilde gidin gideceğiniz yere
LM-G810 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6 nisana kadar fitness yerleri kapattılar. Allah belanızı versin essekherifler
Yapmazlar gitme.Şaka maka Bursa'dayım hala. 3-4 gündür nefesin sıcaklaşmıştı. Böyle soğuk algınlığının başlangıcı gibi. Çok hafif yorgunluk var. Şimdide ateşim çıkacakmış gibi kulağım filan yanıyor ama öksürük ya da burun akıntısı hapşırık yok.
Hastaneye gitsem test yaparlar mı ki?
Kendini diğer hastalıklardan ayıran bir belirtisi var mı ki?Yapmazlar gitme.
Psikolojik açıdan da gittikçe zorlaşan günler geçiriyoruz en az 5 gün kendini dış dünyaya kapatmanı tavsiye ederim.
Nerede?
Holland