Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
yav atmayın buraya böyle foto bi anda karşımıza çıkıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav atmayın buraya böyle foto bi anda karşımıza çıkıyor
Bu çok korkunç bişey. Bugün düşündüm. Dışarıdan virüs kapıp evde yaşlı anama babama bulaştırdığımı ve benim taşıdığım virüs yüzünden hayatlarını kaybettiklerini düşündüm. Böyle bişey sadece düşünme aşamasında bile insana korkunç geliyor. Böyle bir veballle ömür boyu yaşamak nasıl olur inan hiç kestiremiyorum.Hanımla uşak evde korkuyorum onlara hastalık getiririm diye, elimizden geldiğince önlemler almaya çalışıyoruz. Ailem dahil kimsenin vebaline girmek istemiyorum. Ne edeceğiz çıkamadım işin içinden. İş yerinde çalışan arkadaşlar hep tedirgin ver şu karantinayı da 15 gün de olsa şu hastalığın önüne geç.
Serbest dolaşım yasağına neden bu kadar şaşırıyorsunuz ki önümüzde örnek olacak 3-4 ülke var. Kimi erken önlem alıp yayılımı azalttı kimi umursamayıp salaklık yaptı.
Yine önemli videoyu paylaşıyorum lütfen izleyin. Bunu gören bir insan anlayabilirse daha az dışarı çıkar.
İnce kumaşsa çekiyor ya.Bir keresinde yanlışlıkla derecesini ayarlamadan yıkamıştım, bir şey olmamıştı. Bakan kıyafetlerin 60 ile 90 derece arasında yıkanmasını belirtmiş.
Nefeste zorlanma var mı aga? Ateş var mı?Merhabalar. 3 gün önce kuru öksürük şeklinde başlayan gribal durumum şiddetli burun akıntısı şeklinde devam ediyor. Halihazırda koronavirüs kapmamış olup basit bir gribal enfeksiyon geçiriyor ve hastaneden koronavirüs kapma ihtimalim olduğundan dolayı henüz hastaneye gitmedim. Bugün hastalığımın 4. gününe giriyorum. Sizce hastaneye gitmeli miyim?
Edit: Yüksek ateş, halsizlik, solunum sıkıntısı veya herhangi bir ağrım bulunmuyor.
Bunların ölüm oranı %6-7lerdeydi. Ne ara bu kadar düşürdüler. Sallıyorşar benceCoronavirus in Iran
Cases: 16,169
Deaths: 988
Recoveries: 5,389
ub.mesaji
Bence gitmeyiniz, yine de hekim arkadaşlar cevap verirse daha sağlıklı olurMerhabalar. 3 gün önce kuru öksürük şeklinde başlayan gribal durumum şiddetli burun akıntısı şeklinde devam ediyor. Halihazırda koronavirüs kapmamış olup basit bir gribal enfeksiyon geçiriyor ve hastaneden koronavirüs kapma ihtimalim olduğundan dolayı henüz hastaneye gitmedim. Bugün hastalığımın 4. gününe giriyorum. Sizce hastaneye gitmeli miyim?
Edit: Yüksek ateş, halsizlik, solunum sıkıntısı veya herhangi bir ağrım bulunmuyor.
Sry bro spoilera koymaya calistim olmadiyav atmayın buraya böyle foto bi anda karşımıza çıkıyor
@Hekim AslanMerhabalar. 3 gün önce kuru öksürük şeklinde başlayan gribal durumum şiddetli burun akıntısı şeklinde devam ediyor. Halihazırda koronavirüs kapmamış olup basit bir gribal enfeksiyon geçiriyor ve hastaneden koronavirüs kapma ihtimalim olduğundan dolayı henüz hastaneye gitmedim. Bugün hastalığımın 4. gününe giriyorum. Sizce hastaneye gitmeli miyim?
Ne kadar zamana yayılırsa yönetimi de o kadar kolay olur.Anlamadığım birşey var. Şimdi yaz aylarının bu virüse fayda etmeyeceği söyleniyor. 2-3 ay içinde bitmeyeceği söyleniyor ve en kötü gelecek seneye kadar devam edeceği öngörülüyor peki şimdi biz neden kaçıyoruz ? Hadi 1 ay 2 ay 3 ay kapandık diyelim hiç kimse 1 sene eve kapanamayacağına göre kaçarak kurtulamayacağımıza göre bu virüsü zaten eninde sonunda kapmayacak mıyız ?
%6 falan oluyor zaten bu rakamlara göre de.Bunların ölüm oranı %6-7lerdeydi. Ne ara bu kadar düşürdüler. Sallıyorşar bence
Geçen bi eczaneye girdim. Koronadan önce 7.5 tlye sattığı fısfıs dezenfektanı 25 liraya çıkarmış. Dedim bunun fiyatı 7.5 liraydı diye niye böyle oldu? Herkes yapıyor dedi bi de utanmadan. Para herşeyden önemli malesef böyleleri için