Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
korona tık diye götürüyor buna yakalananları, sokakta yürürken, evde otururken vs bi anda ölüyor insan, yok bu bizde böyle ölen birileri ölenler hep gözetim altındakilerden mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamcagiza resmi tören bile düzenlenmedi. yillarini tsk icin vermis bir insana yaptiklari bu cok ayip gercekten..dikkat ettinizmi aytaç yalman paşaya hic isim vermeden gecmiş bakan ,önceden vefat edip covid 19 teşhisi konan hasta demiş
Evet bende bunu diyorum oran eger hasta olarak bakılıyorsa normal ama karantınadakilerse yüksekoranı rastgele test üzerinden düşünmeyin
halihazırda şüpheli olanlara yapılıyor test trde o yüzden oran bana o kadar da yüksek gelmedi
herkese mass test yapsalar ve bu oran çıksa o zaman fazla derdik
bu arada hatırlatmakta fayda var bu hastalık 10 kişiden 8ine bulaşacak deniyor bilim adamları tarafından
yapılan iş sadece bunu zamana yayarak sağlık sistemlerinin altından kalkacağı bir duruma getirmek
Test sayisi düsük ama pozitif orani cok cok yüksek maalesef.
Kritik eşik 100 tespit ve ölümler olduğu için canlı yayına çıkmasına gerek yok. Birde günlük 10 bin test yapıldığında canlı konuşur sonra daha çıkmaz ki çıkmasına gerek yok bundan sonraki süreç bir öncekinin aynısı olacak zaten.ben bunu yazarken twit atmis. artik her gün 12 gibi twit atacak, belli oldu. sayilar 10-20 artsa canli yayina cikardi ama artik cikmaz.
günde 10000 hasta olmazsa nasıl 10 bin test yapalım ustad belkıde sadece hastalardır bunlargünde 10000 test yapılsa muhtemelen 800-900 vaka çıkar
%4ün üstü her türlü SIKINTI üstat
artik OHAL + buna bagli olarak sokaga cikma yasagi bile cikarsalar etkisini 10 günden önce göstermesi mümkün degil