Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korkacak enseyi krartacak bişey yok. Yarın yeni umre kafilesi geliyormuş

1584654018409.webp

Insanlarin bilincli olmasi gerekiyor,Kimse evden cikmazsa yayilmaz salgin Ama sadece Türkiye de degil avrupa’nin genelinde bana birsey olmaz kafasinda insanlar var

Bugun instagram da paylasim yapan insanlar gördüm parklar yuruyus yapanlarla dolu

Bakın şöyle düşünelım arkadaşlar yoldan gecen 10 bin kisiye gbt testi yapalım 10 suclu buluruz
Ama bu testi hapishaneden cıkmıslar arasında yapalım sonuc daha farklı cıkacaktır

haber doğruysa eğer

İngiltere’deki Oxford Üniversitesi’ne bağlı Our World in Data‘nın resmi kaynaklardan topladığı verilere göre test sayısında Çin (320 bin) ve Güney Kore’den (286 bin 716) sonra sırasıyla İtalya (148 bin 657), Birleşik Arap Emirlikleri (125 bin) ve Rusya (116 bin 61) geliyor.

corona_test_genel_toplam.jpg

çin ve italyada testin pozitif çıkma oranı %20-25 gibi bişey

Insanlarin bilincli olmasi gerekiyor,Kimse evden cikmazsa yayilmaz salgin Ama sadece Türkiye de degil avrupa’nin genelinde bana birsey olmaz kafasinda insanlar var

Bugun instagram da paylasim yapan insanlar gördüm parklar yuruyus yapanlarla dolu

Yarın camilerin önü dolar, imamla bile tartışıyor herifler. İtalya'yı gençler bitirdi, bizi ihtiyarlar harcayacak. Benim merak ettiğim en güçlü taşıyıcılar çocuklarsa yaş arttıkça taşıyıcılık azalıyor mu, çünkü ihtiyarların eve hapsolmadıkları sürece bizi zorlayacakları aşikar. Uzmanlarımız sadece elinizi yıkayın, kafanızı camdan uzatmayın dediği için bu tip sorulara cevap bulamıyoruz.

haber doğruysa eğer

İngiltere’deki Oxford Üniversitesi’ne bağlı Our World in Data‘nın resmi kaynaklardan topladığı verilere göre test sayısında Çin (320 bin) ve Güney Kore’den (286 bin 716) sonra sırasıyla İtalya (148 bin 657), Birleşik Arap Emirlikleri (125 bin) ve Rusya (116 bin 61) geliyor.

corona_test_genel_toplam.jpg

çin ve italyada testin pozitif çıkma oranı %25 gibi bişey
Sıralamada bile yokuz. Hala bi de abdye 500 bin test kiti sattık diye hava yapılıyor inanılır gibi değil

aksam mecburen otobuse bindim 20 kisi vardi net 15 i 50 yas uzeri hakediyoruz bazi seyleri kasiniyorlar valla gencler evde yaslilar sokakta yapicak bisi yok olmek isteyene dur desekte fayda etmiyor

Hani lan 2 haftaya asisi bulunurdu.
24 haftasi dedik . 24 Mart mikroomoon yeniay chironla kavuşum corona virüsünün tedavisinde önemli tedavi yöntemleri açıklanmaya başlayacak tabi bunların etken bir şekilde uygulanması biraz zaman alacak genelde kötünün iyisi deriz buna / oguzhan ceyhan twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt