- 26 Kasım 2012
- 185.537
- 258.053
- 5.998
Korkacak enseyi krartacak bişey yok. Yarın yeni umre kafilesi geliyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkacak enseyi krartacak bişey yok. Yarın yeni umre kafilesi geliyormuş
arkadaşlar
y yedik
Insanlarin bilincli olmasi gerekiyor,Kimse evden cikmazsa yayilmaz salgin Ama sadece Türkiye de degil avrupa’nin genelinde bana birsey olmaz kafasinda insanlar var
Bugun instagram da paylasim yapan insanlar gördüm parklar yuruyus yapanlarla dolu
9 Mart'a kadar 60000 test yapmışlar sanırım sonrasını bulamadım. Bizde 10000'di akşam saatlerinde.italyanın yaptığı test sayısını bilmeden karşılaştırma pek doğru sonuç vermez gibi
Sıralamada bile yokuz. Hala bi de abdye 500 bin test kiti sattık diye hava yapılıyor inanılır gibi değilhaber doğruysa eğer
İngiltere’deki Oxford Üniversitesi’ne bağlı Our World in Data‘nın resmi kaynaklardan topladığı verilere göre test sayısında Çin (320 bin) ve Güney Kore’den (286 bin 716) sonra sırasıyla İtalya (148 bin 657), Birleşik Arap Emirlikleri (125 bin) ve Rusya (116 bin 61) geliyor.
![]()
çin ve italyada testin pozitif çıkma oranı %25 gibi bişey
Hani lan 2 haftaya asisi bulunurdu.31 marta kadar surec hizlanacak dedikleri gibi,sonra yavaslayacakmis.su 2 hafta cok dikatli olun
haberde Türkiye'ye ait resmi bilgi bulunmuyor yazıyor, araştırmaya bizi dahil etmemişlerSıralamada bile yokuz. Hala bi de abdye 500 bin test kiti sattık diye hava yapılıyor inanılır gibi değil
Sıralamada bile yokuz. Hala bi de abdye 500 bin test kiti sattık diye hava yapılıyor inanılır gibi değil
Cok affedersiniz de yasadigimiz doneme sokayim.
Tas devrinde dinazorlar tarafindan kovalansaydim da su doneme denk gelmeseydim ya.
Yemin ederim su yasimda tukendim.
Bakın şöyle düşünelım arkadaşlar yoldan gecen 10 bin kisiye gbt testi yapalım 10 suclu buluruz
Ama bu testi hapishaneden cıkmıslar arasında yapalım sonuc daha farklı cıkacaktır
24 haftasi dedik . 24 Mart mikroomoon yeniay chironla kavuşum corona virüsünün tedavisinde önemli tedavi yöntemleri açıklanmaya başlayacak tabi bunların etken bir şekilde uygulanması biraz zaman alacak genelde kötünün iyisi deriz buna / oguzhan ceyhan twitterHani lan 2 haftaya asisi bulunurdu.