- 2 Temmuz 2011
- 137.493
- 58.547
- 5.488
YOK ARTIK
Boku cikarmyalim,yeter by kadar astroloji reis.yildim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YOK ARTIK
reco gezdirmez, @Ünsal Vardar kardesim gezdirir
@Kubat Tokmakçıeger kurtulusumuz astrologlardan olacaksa beni skerek öldürün
Ama bilim ınsanları bunu cözebilecek mı gorecegız 31 marta kadaraşı tarifi
İmparator Mo Mançu. Annem mırıldandı. Bir kase tabanı. Duoshe.Ama bilim ınsanları bunu cözebilecek mı gorecegız 31 marta kadar
Nerede görsem tanırım....bedua okumuş çin milletine bu arkadaş galibaYOK ARTIK
500 bine yakin takipcisi olan ve potansiyel olarak alt lig topcusu olabilecek bir isim soyisim kombinasyonuna sahip olan abdullah ciftci her gün bir seyler salliyor meselaO adam o retwetin 10 katini hakediyor.dunya kadar ulke gezdi,super bilgili,kaliteli bi adam.siz burada ne yazarsqniz yazin,ne kadar dalgaya alirsaniz alin bi önemi yok.komik olan siz oluyosunuz murhancim
ewt
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in ofisinde çalışan bir kişinin, yeni tip #koronavirüs testi pozitif çıktı.
korona engeline takilmadiysa bu hafta bile survivordan yahut master chefden bir kac kiz götürmüstür zahirYiğido biraz daha pişsin gör neler yapıyor
Ben herkesi takip etmiyorum ,o dedigini tanimiyorum da mesela.yeni cikan o zibidi rapcileri de tanimiyorum.kalitesiz ve gereksiz seylerden uzagim500 bine yakin takipcisi olan ve potansiyel olarak alt lig topcusu olabilecek bir isim soyisim kombinasyonuna sahip olan abdullah ciftci her gün bir seyler salliyor mesela
la misal deprem oluyor birden bire herkes prof naci görür'den daha bilgiliymis gibi takiliyor, anlatim sekline bakarsan böyle yani
veya habertürk'te corona programi yapiyorlar, konuklar gazeteci ismail saymaz ve akp kontenjanindan rektör yasar hacisalih efendi
Senin şu köydeki ev ne oldu gidebildin mi?
Bahane mi arıyorsun Can yahu ! Tövbe Tövbeeger kurtulusumuz astrologlardan olacaksa beni skerek öldürün
Sebebi sen değilsin.yok reis, beni bilen bilir. konum almanya
forumda almancilardan nefret ediliyorsa sebebi kuvvetle muhtemel benim zamaninda dagittim cezalardir
Sözde Türkiye'nin aldığı tedbirler takdir ediliyordu. Bu kadar cahilin yaşadığı bir ülke için bu çizgi beni şaşırtmıyorŞartlar farkı tabii ama yine de şu grafik can sıkıyor:
Ekli dosyayı görüntüle 75273
Almanya 22.000 test yapıyormuş günde. Güney koreyi geçmiş.
ozelden burcunu yasını vs at sana bi harıta cıkarayım şok olursunBen herkesi takip etmiyorum ,o dedigini tanimiyorum da mesela.yeni cikan o zibidi rapcileri de tanimiyorum.kalitesiz ve gereksiz seylerden uzagim
Geliyoruz!