Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aile hekimleri: Korona şüphesi ile 14 gün karantina uygulayarak evde olması gereken insanları gün içinde arıyoruz, fakat kimi arasak ya dışarıda ya da işte

O adam o retwetin 10 katini hakediyor.dunya kadar ulke gezdi,super bilgili,kaliteli bi adam.siz burada ne yazarsqniz yazin,ne kadar dalgaya alirsaniz alin bi önemi yok.komik olan siz oluyosunuz murhancim
500 bine yakin takipcisi olan ve potansiyel olarak alt lig topcusu olabilecek bir isim soyisim kombinasyonuna sahip olan abdullah ciftci her gün bir seyler salliyor mesela

la misal deprem oluyor birden bire herkes prof naci görür'den daha bilgiliymis gibi takiliyor, anlatim sekline bakarsan böyle yani

veya habertürk'te corona programi yapiyorlar, konuklar gazeteci ismail saymaz ve akp kontenjanindan rektör yasar hacisalih efendi

500 bine yakin takipcisi olan ve potansiyel olarak alt lig topcusu olabilecek bir isim soyisim kombinasyonuna sahip olan abdullah ciftci her gün bir seyler salliyor mesela

la misal deprem oluyor birden bire herkes prof naci görür'den daha bilgiliymis gibi takiliyor, anlatim sekline bakarsan böyle yani

veya habertürk'te corona programi yapiyorlar, konuklar gazeteci ismail saymaz ve akp kontenjanindan rektör yasar hacisalih efendi
Ben herkesi takip etmiyorum ,o dedigini tanimiyorum da mesela.yeni cikan o zibidi rapcileri de tanimiyorum.kalitesiz ve gereksiz seylerden uzagim

yok reis, beni bilen bilir. konum almanya :D

forumda almancilardan nefret ediliyorsa sebebi kuvvetle muhtemel benim zamaninda dagittim cezalardir
Sebebi sen değilsin.

Artist artist havalı tatilde kendilerini görgüsüz king zanedden Almancıların eseredir bu . En azından aldığım cevaplar bu yöndeydi konuştuğum kişiler ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt