Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.186
- 72.801
- 5.188
Sapık diye bi garibanı yakalamışlardı adam işinden gücünden herşeyinden olmuştu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sapık diye bi garibanı yakalamışlardı adam işinden gücünden herşeyinden olmuştu
Değil.Ta kendisidir.![]()
Değil.
Furkan denen anası kerhane çalışanı adi köpek bu şahıs değil.
Nerde görsem tanırım o kerhane mahsulünü.
Ne demek istyrsn krdsm gece gece
Yav furkan bölükbaşı demeyin bana delleniyorum.La sakin olun
furkan kim knk böyle haşmetli küfürlerinin tadına vardıDeğil.
Furkan denen anası kerhane çalışanı adi köpek bu şahıs değil.
Nerde görsem tanırım o kerhane mahsulünü.
Ekşide yazan bi öğretim elemanı köpek. Atatürk'e küfreder, mahkemede yanlış anlaşıldım derfurkan kim knk böyle haşmetli küfürlerinin tadına vardı
31 mart-11 nisan arasi yasli,düşkün insanlara,akrabalarınıza dikkat edin.sosyal iletisimlerini kesin.su an bi yildiz varmis,yaslilari isaret ediyomus.
Ülkemizin böyle siyasetçilere ihtiyacı varNe demek istyrsn krdsm gece gece
O adam tam bir şizofren, nasıl öğretim elemanı olmuş inanılır gibi değil, Ekşi sözlük çöplüğünde ne ararsan var işteEkşide yazan bi öğretim elemanı köpek. Atatürk'e küfreder, mahkemede yanlış anlaşıldım der![]()
Öğretim elemanı derken furkan mı??????Ekşide yazan bi öğretim elemanı köpek. Atatürk'e küfreder, mahkemede yanlış anlaşıldım der![]()
Abi harbiden öyle. Tam bir vasıfsız ya iki gram aklı yok.O adam tam bir şizofren, nasıl öğretim elemanı olmuş inanılır gibi değil, Ekşi sözlük çöplüğünde ne ararsan var işte
Yok HarunÖğretim elemanı derken furkan mı??????
harun nerden çıktı şimdi furkan kim o zamanYok Harun
La knk gece gece ban yedirmeyin bana xdharun nerden çıktı şimdi furkan kim o zaman
Yav bu herifin acayip acayip .bnelikleri çıkmıştı bi de evlenmiş benim beynim yandı bu alan kadının beynine s.çaymYok Harun
Birileri sıkıştıracak onu köşede de bakalım ne zamanYav bu herifin acayip acayip .bnelikleri çıkmıştı bi de evlenmiş benim beynim yandı bu alan kadının beynine s.çaym