Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nijeryada kullanmışlar. Adamlar overdose'dan ölünce yasaklanmış. Sadece Chloroquine degil sanırım onu başka bir ilaç ile kombinasyon kullanıyorsun. Eminde degilim.

Suan icin ilac tedavisi yönünden bu ilaçlar öngörülüyor rengim: chloroquinre, hydroxychloroquine ve antiviral remdesivir (bu endekasyon için daha onay alinmamis bir ilac).

Chloroquine kesinlikle uzun süreli yuksek doz ile kullanilirsa cardiomyopati ve ritim bozuklugu gibi onemli kalp problemlerini tetikler.. Hastane ortamında sıkı kontrol gerekli..

Eğer Fransızlar yaydıysa bunu bütün ülkeler Çin'i bırakıp onlara yüklenmeli.

Izledim dun ozet gecersek.

Virüsü Fransız şirketin wuhanda geliştirdiği
Virüsün 2003 yılında üretildiği,
İçeriğinin sars + korona olduğu,
Yine aşısının ellerinde mevcut olduğu
2017 de Vietnam’da hastalarda uygulayıp başarı elde ettiklerini,
Bunu yapan firmanın sahibi Fransa sağlık bakanı olmuş 2017 de.
Aşı var para etsin diye milletin ölmesine göz yumuluyormus.
Satan firma Fransız firması olacak ve en önemlisi bunun Avrupa patent enstitüsünde numarasını paylaşıyor 2003 yılında virüsün ve aşısının patenti olduğu resmî dökümanlarda yazıyor 300 sayfa diyor .
Çocukları etkilenmemesinin sebebinin, aşının içeriğinin kızamık aşısına benzemesi olduğunu söylüyor coğu çocuğun bu aşıyı yaptırdığını belirtiyor.
Kendin mi yazdın lan bunu

Suan icin ilac tedavisi yönünden bu ilaçlar öngörülüyor rengim: chloroquinre, hydroxychloroquine ve antiviral remdesivir (bu endekasyon için daha onay alinmamis bir ilac).

Chloroquine kesinlikle uzun süreli yuksek doz ile kullanilirsa cardiomyopati ve ritim bozuklugu gibi onemli kalp problemlerini tetikler.. Hastane ortamında sıkı kontrol gerekli..
Amerikanlar all-in. New yorka buyuk bir kargo chloroquine yoldaymış şu anda...hayırlısı

Satan firma Fransız firması olacak ve en önemlisi bunun Avrupa patent enstitüsünde numarasını paylaşıyor 2003 yılında virüsün ve aşısının patenti olduğu resmî dökümanlarda yazıyor 300 sayfa diyor .
Çocukları etkilenmemesinin sebebinin, aşının içeriğinin kızamık aşısına benzemesi olduğunu söylüyor coğu çocuğun bu aşıyı yaptırdığını belirtiyor.

dün atmışlardı da 25 dk diye izlememiştim saol.

ayrıca bu halini beğenmedim.

Nerden çıkardın bunu rdash video filan mı var?
Serkan G. Veren renktaşımız çeviri yapmış adamın dediklerine göre Fransız şirket geliştirmiş bu virüsü. Önceden aşısını bulmuşlar. Tabii komplolara hemen inanan birisi değilim ama temkinli olmakta fayda var.

:asd:

HydroxyChloroQuine in conjunction with Azithromycin is having wild success, in cutting down COVID-19’s stay in the body to 2-4days, not the 2-3week duration we were all fearing would lead to many more diagnoses of Pulmonary fibrosis (which without ventilators is lethal), or myocarditis (which can also be lethal)

Teva the Israeli company has 6 million tablets on hand and plans to donate them all in less than 2 weeks with plans to follow this up with 4 million more. Bayer, the German company, has 3 million tablets of the chloroquine, the original, more potent, but more toxic drug with side effects, also plans to donate these tablets.
@Ibrahim Özveren

İspanya La Liga'da "Hayati tehlike geçti" raporu gelene kadar maçlar süresiz ertelendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt