- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Moleküler biyoloji uzmanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moleküler biyoloji uzmanı
İzlanda'da yapılmış araştırma da bu bilgiler için kesin konuşamayız diyen de var.Moleküler biyoloji uzmanı
Okula gitmek yok.YÖK Başkanı Saraç: "Bu sene bahar dönemi eğitim öğretim sürecini sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretimle sürdürmeye karar verdik."
@Keramettin TANRIVERDİ
abi ne oluyor bu
herkesi geçirsinler derimOkula gitmek yok.
Bu şekilde nasıl dönem bitecek bilemiyorum tabii. Sınav falan nasıl olacak
Bitirme projeleri var ve gerçek sistem olmak zorunda. Videoyla yapıcaz herhalde çok garip.herkesi geçirsinler derim
doğum günümde sınav var kabul edemem bu durumuYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 25-26 Temmuz'da yapılacak.
Eğer bir ders uzaktan eğitim ile tamamlanamayacak yapıdaysa, yaz döneminde tamamlanacak şekilde uzatılacak.
Son kısım önemli.
Bitirme projeleri var ve gerçek sistem olmak zorunda. Videoyla yapıcaz herhalde çok garip.
Haftada 4-8 saat uygulamaya giriyordum. Üstüne bitirme projeleri süreci de bendeydi ve sistemin somut olması gerekiyor. Uygulamalı bölümler için yazın devam etmesi şart gibi.Bizim çoğu ders uygulama ( makine muhendisliği ). Sözel bölum okuyanlar için falan sıkıntı yok da