Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iş ülkenin dört bir yanına yayıldı biraz daha bekleyin sokağa çıkma yasağı için süreci kesinlikle yonetemiyorlar herşey de olduğu gibi yine paranin önemi yüzünden masum onlarca belki de yüzlerce insan ölecek herkes kendi Ohalini ilan etsin deyip de insanları çalışmaya mecbur etmek nasıl bir mantıktır insana değer hiç yok bu ülkede şu anki durum sadece bir tekrar ...

YÖK Başkanı Saraç: "Bu sene bahar dönemi eğitim öğretim sürecini sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretimle sürdürmeye karar verdik."

@Keramettin TANRIVERDİ

abi ne oluyor bu

Bir de şunu da anlamıyorum. Sars-Cov1 kendi kendinr mutasyona uğrayıp kaybolmuşken Sars-Cov2 için hep en kötü senaryoları konuşuyoruz, bu virüslerin öngörülebilir bir davranış modeli yok mu, olmuyor mu hiç acaba?

Yüz yüze egitim olmayacakmis bu sene ünilerde

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 25-26 Temmuz'da yapılacak.

Eğer bir ders uzaktan eğitim ile tamamlanamayacak yapıdaysa, yaz döneminde tamamlanacak şekilde uzatılacak.

Son kısım önemli.

Vize ve finaller de yazın olur muhtemelen. Yaz okulu düşünenler gg. Okul yarım dönem daha uzadı

Bizim çoğu ders uygulama ( makine muhendisliği ). Sözel bölum okuyanlar için falan sıkıntı yok da
Haftada 4-8 saat uygulamaya giriyordum. Üstüne bitirme projeleri süreci de bendeydi ve sistemin somut olması gerekiyor. Uygulamalı bölümler için yazın devam etmesi şart gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt