Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda'da 1 yasinda olan bir kiz cocugu corona hastaligindan hastaneye kaldirildi :(

Cocuklara birsey olmaz diyorlar bir de.

Ulan sabahları boğazım demir gidi sert oluyor ağrı oluyor aha diyorum korona oldum sonra 2 çay içiyorum geçiyor. Paikoloji alt üst resmen. 1 kere öksürüyorum hemen korona geliyor aklıma

Biraz önce işim olduğu için 15 gün sonra dışarıya çıktım. Sokakda çok az insan var. Dükkanların çoğu kapalı. Kapalı dükkanların önünde kuşlar için yem dökmüşler kimisi kedi, köpek maması su falan koymuş. Merhametleri için minnettarım. 😊 Gördüğüm insanların çoğu maske ve eldivenle dolaşıyor. Maskesi olmayanlar atkıyla kapatmışlar ağızlarını. Bankaların önünde sıra bekleyen insanlar sosyal mesafe kuralına çoğunlukla uyuyor. Uymayanları uyarıyor. Yanımızdan polis memurları geçti onlarda uyardı. Yaşlıların bazıları uymuyor. Parklardaki bankların üzerini şeritlerle kapamışlar. Normalde o park ve çay bahçesi tıklım tıklım dolu olurdu. Şimdi bomboş.

Bundan 20 gün önce 3 4 gün 39 derece ateş boğaz ağrısı ve nefes darlığı inanılmaz şekilde gecrdim. Resmen kalbimde bi baskı vardı ilk defa hayatımda ölüyorum sandım. Hastaneye gittim kan tahlili bile yapmadan influenza dediler gönderdiler. 4. günün sonunda ateş düştü 1 hafta sonra nefes darlığı yavaş yavaş geçti gitti. Acaba influenzamiydi yoksa coronamiydi ? sigara kullanıyorum yaşım 35 saygilar

Bundan 20 gün önce 3 4 gün 39 derece ateş boğaz ağrısı ve nefes darlığı inanılmaz şekilde gecrdim. Resmen kalbimde bi baskı vardı ilk defa hayatımda ölüyorum sandım. Hastaneye gittim kan tahlili bile yapmadan influenza dediler gönderdiler. 4. günün sonunda ateş düştü 1 hafta sonra nefes darlığı yavaş yavaş geçti gitti. Acaba influenzamiydi yoksa coronamiydi ? sigara kullanıyorum yaşım 35 saygilar
Öksürük var mıydı üstat

Geçmiş olsun

Korona semptomları hepsinden ağır oluyor diyorlar.

bu konunun hic bir anlami kalmadi. kanal istanbulun ihaleleri yapilmaya baslandigina göre kimsenin umrunda degilsiniz. hastalanip etrafinizdaki yaslilarin ölümüne sebep olmayin, yaslilari korumak icin kendinizi koruyun.

Ispanya

6673 vaka, 442 ölü

EPDK açıkladı, elektriğe 3 ay zam yokmuş.

Bu lütuf için nasıl teşekkür edebiliriz?

IMG_2056.webp

655 daha arrti bugun,toplamda 4000 i gecti diyor saglik bakanligi aciklamasi

JJ | MP

Yemek yaparken bir yandan da dünkü cnntürk yayınını dinleyeyim dedim, orada bilim kurulu üyesi bir prof vardı Mehmet Ceyhan adında virüs-denge-Allah üçgenindeki söylediklerini duyunca kulaklarıma inanamadım acaba dedim yanlış mı duydum tekrar dinledim yok doğru anlamışım, aynı adam birden fazla programda başka uzmanlık alanlarındaki meslektaşlarını bilim dışılık ile itham edip programı terketmişti veya ağır şekilde eleştirmişti aynı ismin bu açıklamaları yapması baya bir garibime gitti derken merak ettim araştırayım dedim biraz.

Atıf sayısı 191
h indeksi 8

Tv'lerde boy gösteren diğer profların durumu da benzer veya daha alt seviyede, ardından biraz daha genele yaydım içim karardı. Kendi alanımdaki durumu biliyordum ama tıp'daki durumu bilmiyordum. Türkiye çok daha fazlasını başarabilecek bir ülke, bizimde uluslararası saygınlığı olan bilim insanları yetiştirmemiz lazım bu ülkede. Hali hazırda Türk olup uluslararası çapta boy gösterenler var ama alayı yurtdışında çalışıyor veya eğitimini yurtdışında almış bu şekilde değil Türkiye'de eğitim almış olacak.

Bu arada yanlış anlaşılmasın hocalara emeklerinden ötürü minnettarım, Türkiye ölçeğinde de en güvenilir isimlerdir bu konuda ama benim derdim başka, küresel ölçekte de olmalılar.

Deli gibide öksürük vardı 1.5 hafta fln unutmusum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt