- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Vize ve finaller de yazın olur muhtemelen. Yaz okulu düşünenler gg. Okul yarım dönem daha uzadı
Yaz okulu olsa da o da uzaktan eğitim olacağı için fark etmeyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vize ve finaller de yazın olur muhtemelen. Yaz okulu düşünenler gg. Okul yarım dönem daha uzadı
ben de senin gibi makine müh okuyorum uzaktan eğitim falanla yürür mü bilemiyorum yaz okulu şarttıYaz okulu olsa da o da uzaktan eğitim olacağı için fark etmeyecek.
ben de senin gibi makine müh okuyorum uzaktan eğitim falanla yürür mü bilemiyorum yaz okulu şarttı
Öksürük var mıydı üstatBundan 20 gün önce 3 4 gün 39 derece ateş boğaz ağrısı ve nefes darlığı inanılmaz şekilde gecrdim. Resmen kalbimde bi baskı vardı ilk defa hayatımda ölüyorum sandım. Hastaneye gittim kan tahlili bile yapmadan influenza dediler gönderdiler. 4. günün sonunda ateş düştü 1 hafta sonra nefes darlığı yavaş yavaş geçti gitti. Acaba influenzamiydi yoksa coronamiydi ? sigara kullanıyorum yaşım 35 saygilar

442 mi 655 miIspanya bugun 655️
JJ | MP
442 mi 655 mi
pardon öksürüğü unutmusum deli gibi vardı hemde 1.5 hafta felanÖksürük var mıydı üstat
Geçmiş olsun
Korona semptomları hepsinden ağır oluyor diyorlar.
Deli gibide öksürük vardı 1.5 hafta fln unutmusumBundan 20 gün önce 3 4 gün 39 derece ateş boğaz ağrısı ve nefes darlığı inanılmaz şekilde gecrdim. Resmen kalbimde bi baskı vardı ilk defa hayatımda ölüyorum sandım. Hastaneye gittim kan tahlili bile yapmadan influenza dediler gönderdiler. 4. günün sonunda ateş düştü 1 hafta sonra nefes darlığı yavaş yavaş geçti gitti. Acaba influenzamiydi yoksa coronamiydi ? sigara kullanıyorum yaşım 35 saygilar