- 8 Mayıs 2009
- 18.906
- 6.382
- 2.493
Bilim kuruluna ve bakana laf edenleri gerçekten hayretle izliyorum, bu ülkede kararları bakanlıklar kendi başına mı alıyor? Şu ülkede virüsü kapması gereken tek 1 kişi var, hepimiz dua edersek belki tutar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cumhurbaskanimiz hakkinda duzgun konusBilim kuruluna ve bakana laf edenleri gerçekten hayretle izliyorum, bu ülkede kararları bakanlıklar kendi başına mı alıyor? Şu ülkede virüsü kapması gereken tek 1 kişi var, hepimiz dua edersek belki tutar.
@Berke Deniz senden bahsediyor galibaNasıl bulaştığını güzel anlattı az önce. Ortalıkta dolaşmayı marifetmiş gibi anlatan bir avel vardı forumda aklıma o geldi direkt.
Bari bu yasağı 11 martta getirselerdi en azından. Sıçtılar sürecin içineGelmez ama şehirlerarası yolculuk falan yasaklanabilir.
bozuk düzende sağlam çark olmazDaha bir kaç güne kadar burda Twitter da filan herkes Bakanı övüyordu yok uykusuz kalıyormuş yorgunmuş elinden ne geliyorsa yapıyormuş. Şimdi Twitter a baktım tam tersi olmuş.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
@Berke Deniz senden bahsediyor galiba![]()
Aynen öyle.geçen cnn de bile bilim kurulu başkanını sıkıştırıyorlardı sokağa çıkma yasağı konusunda.yandaşlar bile baskı yapmaya başladıHerkes kendi canını tehlikede hissedince nasıl soru soruyormuş görmüş olduk.
Öyle gözüküyor yanlış anlamışım.Nasıl bulaştığını anlat demiş sanki ağabey![]()
Koymuşlardır 1-2 muhalif.diğerleri de mutlaka referanslıdırBilim kuruluna yandaş demek neyin kafası;
bilim kurulundan profesörler halk tv ye çıkıyor. Böyle yandaş mı olur!
İyide normal günde devlet hataneleri yoğun bakım icin milleti saatlerce bekletiyorlardi zaten. Özel hastanelerin sisteme katılmasıyla 0 bin kişilik bos yoğun bakım ünitesi kapasitesi eklendi5600 vakada yoğun bakım kapasitelerimizin %60'ının dolduğunu söyledi bakan. Burada bir saçmalık var. Ya koca ülkede inanılmaz az sayıda yoğun bakım ünitesi var ya da vaka sayısı açıklananın çok daha üstünde. Her şartta sağlık sistemimizin çöküşü yakın gözüküyor.