Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5600 vakada yoğun bakım kapasitelerimizin %60'ının dolduğunu söyledi bakan. Burada bir saçmalık var. Ya koca ülkede inanılmaz az sayıda yoğun bakım ünitesi var ya da vaka sayısı açıklananın çok daha üstünde. Her şartta sağlık sistemimizin çöküşü yakın gözüküyor.

Yalnız bakanın açıklamaları biterken herkes dağılacağı sırada herkes bakana çok yaklaşmıyor mu yav :d mesafe olmalı diye bahsediyoruz ama fazla yakınlar. Her gün test falan yapılıyordur bakana dezenfekte ediliyordur ortam ama onlarda dikkat etmeli.

Daha bir kaç güne kadar burda Twitter da filan herkes Bakanı övüyordu yok uykusuz kalıyormuş yorgunmuş elinden ne geliyorsa yapıyormuş. Şimdi Twitter a baktım tam tersi olmuş.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Daha bir kaç güne kadar burda Twitter da filan herkes Bakanı övüyordu yok uykusuz kalıyormuş yorgunmuş elinden ne geliyorsa yapıyormuş. Şimdi Twitter a baktım tam tersi olmuş.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
bozuk düzende sağlam çark olmaz

Solunum cihazı sayımız yeterli diye ısrarla söylüyor bakan umarım öyledir

Yalnız dikkat edin bakana herkes hertur soruyu soruyor en muhalifi bile soruyor oradaki soruların çoğunu reise sorabilirmisiniz varın dusunun

Bilim kuruluna yandaş demek neyin kafası;

bilim kurulundan profesörler halk tv ye çıkıyor. Böyle yandaş mı olur!

Avrupayı dağıtan virüs bizi ne yapmaz. Zaten güvenmiyordum devlete şaşırtmadılar yine.

5600 vakada yoğun bakım kapasitelerimizin %60'ının dolduğunu söyledi bakan. Burada bir saçmalık var. Ya koca ülkede inanılmaz az sayıda yoğun bakım ünitesi var ya da vaka sayısı açıklananın çok daha üstünde. Her şartta sağlık sistemimizin çöküşü yakın gözüküyor.
İyide normal günde devlet hataneleri yoğun bakım icin milleti saatlerce bekletiyorlardi zaten. Özel hastanelerin sisteme katılmasıyla 0 bin kişilik bos yoğun bakım ünitesi kapasitesi eklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt