Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.781
- 21.823
- 2.783
OlurBilim kuruluna yandaş demek neyin kafası;
bilim kurulundan profesörler halk tv ye çıkıyor. Böyle yandaş mı olur!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OlurBilim kuruluna yandaş demek neyin kafası;
bilim kurulundan profesörler halk tv ye çıkıyor. Böyle yandaş mı olur!
Ben de bunu anlamıyorum. Birader makamın gerektirdiğini yapamıyorsan o koltukta neden oturuyorsun? Bilim kurulunda mısın, çıkarsın tvye yapılması gerekenler bunlar ama ısrarla dinlenmiyor söylediklerimiz dersin istifa edersin. Sonra hapse atarlar belki ama doğrusunu yapmış olursun milyonlarca insanın hayatı söz konusuyken. Her gün televizyona çıkıp aynı şeyler zırvalanacaksa ben de yapabilirim o işi.Bilim kuruluna ve bakana laf edenleri gerçekten hayretle izliyorum, bu ülkede kararları bakanlıklar kendi başına mı alıyor? Şu ülkede virüsü kapması gereken tek 1 kişi var, hepimiz dua edersek belki tutar.
Başka sıkıntılardan da yoğun bakımlar kullanılıyor. En yoğunu KOAH tahminim.5600 vakada yoğun bakım kapasitelerimizin %60'ının dolduğunu söyledi bakan. Burada bir saçmalık var. Ya koca ülkede inanılmaz az sayıda yoğun bakım ünitesi var ya da vaka sayısı açıklananın çok daha üstünde. Her şartta sağlık sistemimizin çöküşü yakın gözüküyor.
İkisine de laf etmiyoruz. Ama çıkıp cevap veremeyeceklerini bile bile laf dolandırıyorlar.Bilim kuruluna ve bakana laf edenleri gerçekten hayretle izliyorum, bu ülkede kararları bakanlıklar kendi başına mı alıyor? Şu ülkede virüsü kapması gereken tek 1 kişi var, hepimiz dua edersek belki tutar.
Can tatlı. İdeoloji umursamıyor.Daha bir kaç güne kadar burda Twitter da filan herkes Bakanı övüyordu yok uykusuz kalıyormuş yorgunmuş elinden ne geliyorsa yapıyormuş. Şimdi Twitter a baktım tam tersi olmuş.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Şöyle. 2 tip hızlı tanı testi var.15 dklık testler için ne dediğini anlamadım valla biraz karışık konuştu antikor vs bilenler daha iyi anlatabilir
15dklık testler için işe yaramaz demeye getirdi sözü, 3-4 saatlik bir süreç en az dedi.
Yav krdsm dolaşmıyorum ben öyle alla allaaa@Berke Deniz senden bahsediyor galiba![]()
Korona bulaşmış genç birisi varmış ve hastalığı ayakta hafif bir şekilde geçirmiş, aynı kişi hastalığı 60 yaş üzeri iki akrabasına bulaştırmış ve ikisi de yoğun bakımlık olmuş, bu şahıs daha sonra hastanede yatan bir yakınının hastane masraflarını ödemek için hastanenin ilgili departmanına gitmiş, 33 yaşında korona'dan vefat eden şahıs da burada muhasebeci olarak çalışıyormuş ve virüsü de bu şekilde yani korona taşımasına rağmen farkedilir biçimde semptom göstermeyen genç yüzünden almış.Burayada yazsana abi takip edelim. Bizdeki ilk vaka 10 Mart'ta tespit edildi zaten, 1 hafta millet şeyine takmadı resmen. Önümüzdeki 1-2 hafta daha bu artışlara hazır olmak gerekiyor çünkü pozitif çıkma yüzdeleri gerçekten inanılmaz yüksek.
İtalya ve Fransa katı uyguluyorsokağa çıkma yasağı uygulayan neresi var şu anda
Yav zaten neden yeriliyor veya tam tersi olarak yerlere göklere sığdırılamıyor anlamadım ben. Başarılı mı başarısız mı olduğu en erken 1 ay sonra falan değerlendirilebilir. Bir anda bir güruh kahraman, diğer güruh da başarısız ilan etti.Sağlık Bakanı'nın açıklamalarında çok çelişki var. İyi biridir, liyakatlidir ona lafım yok ama bazı soruları geçiştirdikçe tutarsızlaştırıyor.