Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim abim de 1 hafta önce yüksek ateş, baş ağrısı, halsizlik vs ile gitti hastaneye test mest yapılmadı bi serum yedi evde3-4 gün yattı ama çok kötüydüm ölüyodum aw diyodu bana. sanırım böyle atlatıyolar. bizimki virüs müydü bilmiyorum da daha önce böyle hiç olmamıştı diyo :D
%99 coronadir o vakit

Katılıyorum renktaş cahil çok fazla bizim binada da fazla galiba onlardan birinden bulaştı bana

Ateşim vardı hafif öksürük ishal ve akciğerlerimde zatürre başlangıcı olmuş ilk gittiğim doktor öyle demişti
İnşallah en kısa sürede atlatırsın renktaş
Bağışıklık sistemini yüksek tutmaya çalış tedaviye ek olarak
Uyku düzeni ve düzenli beslenme çok önemli
Özellikle suyu bol tüket ayrıca probiyotik içerikli besinler ev yapımı yoğurt ve turşu tüketmeni öneririm
tabi bol sebze ve meyve özellikle sarımsak

yav abi ben nasıl çine sövmeyeyim

psikolojim şimdiden alt üst olmuş durumda

belli ki trde bu durum daha zirve yaptı ve önümüzdeki 2-3 ay şimdikinden daha zor geçecek

nedir bu çektiğimiz sıkıntı dünya olarak bu herifler yüzünden

Ölmüşlerini s.......m onların. Şu bir bitsin hepsinin ecdadına kayacağım zaten de bir bitse.

İnşallah en kısa sürede atlatırsın renktaş
Bağışıklık sistemini yüksek tutmaya çalış tedaviye ek olarak
Uyku düzeni ve düzenli beslenme çok önemli
Özellikle suyu bol tüket ayrıca probiyotik içerikli besinler ev yapımı yoğurt ve turşu tüketmeni öneririm
tabi bol sebze ve meyve özellikle sarımsak

Teşekkürler renktaş bunların yanında c vitaminide önerdi doktor dediklerini ve c vitaminin bol bol almaya çalışcam

1-2 ay falan maksimum, baktım hala normalleşme olmadı büyüklere selam eder bir şekilde ayarlar uzak ücra bir ülkeye giderim. Şaka yapmıyorum cidden giderim, ben psikolojisi bozuk sinir hastası adamım duvarlar beni darlamaya başlarsa mecbur aksiyon almak durumunda kalırım.

Nauru

Hep gitmek istemişimdir.

Evdekilere bulastirmamasi icin ne yapmasi lazim ki. Tuvaleti var yemegi var illa ki cikacak bir yerlere

Bugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcam :( umarım atlatırım
Hangi şehirde yaşıyorsun sen?

Çevremde 5-6 kişi positif çıktı. Hepside eve yollanip atlattı şuana denk. Sende atlatırsın rahat ol çevrendeki diyabet hastalarına dikkat et.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Geçmiş olsun, moralini yüksek tut, semptomlarını mümkünse gün gün yaz dostum @İlyas Karaca

Tamamdır renktaş yazarım

Hangi şehirde yaşıyorsun sen?

Çevremde 5-6 kişi positif çıktı. Hepside eve yollanip atlattı şuana denk. Sende atlatırsın rahat ol çevrendeki diyabet hastalarına dikkat et.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Esenyurttayım İstanbul

yav abi ben nasıl çine sövmeyeyim

psikolojim şimdiden alt üst olmuş durumda

belli ki trde bu durum daha zirve yaptı ve önümüzdeki 2-3 ay şimdikinden daha zor geçecek

nedir bu çektiğimiz sıkıntı dünya olarak bu herifler yüzünden
Emre senin durumun nedir ? Neden dönmedin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt