Anıl Takır
Kırmızı Üye
- 4 Eylül 2019
- 2.321
- 1.275
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecmis olsun reis. Iyi haberlerini bekliyoruz. Bu günleri de atlatacaksin:sarıkalp: :kırmızıkalp:Çok teşekkürler beyler verdiğiniz moraller için çok teşekkür ederim❤![]()
Gecmis olsun reis. Iyi haberlerini bekliyoruz. Bu günleri de atlatacaksin:sarıkalp: :kırmızıkalp:
%99 coronadir o vakitbenim abim de 1 hafta önce yüksek ateş, baş ağrısı, halsizlik vs ile gitti hastaneye test mest yapılmadı bi serum yedi evde3-4 gün yattı ama çok kötüydüm ölüyodum aw diyodu bana. sanırım böyle atlatıyolar. bizimki virüs müydü bilmiyorum da daha önce böyle hiç olmamıştı diyo![]()
İnşallah en kısa sürede atlatırsın renktaşKatılıyorum renktaş cahil çok fazla bizim binada da fazla galiba onlardan birinden bulaştı bana
Ateşim vardı hafif öksürük ishal ve akciğerlerimde zatürre başlangıcı olmuş ilk gittiğim doktor öyle demişti
Aynısını askere giden çoğu kişi de yaşıyor.orada zatürre başlangıcı deyip serum ve iğne ile yolluyorlar.%99 coronadir o vakit
yav abi ben nasıl çine sövmeyeyim
psikolojim şimdiden alt üst olmuş durumda
belli ki trde bu durum daha zirve yaptı ve önümüzdeki 2-3 ay şimdikinden daha zor geçecek
nedir bu çektiğimiz sıkıntı dünya olarak bu herifler yüzünden
Bi sıkıntı olmaz renktaş bi haftaya atlatırsın inşallah moralini bozma evdekilere bulaştırma yeter.Çok teşekkürler beyler verdiğiniz moraller için çok teşekkür ederim![]()
İnşallah en kısa sürede atlatırsın renktaş
Bağışıklık sistemini yüksek tutmaya çalış tedaviye ek olarak
Uyku düzeni ve düzenli beslenme çok önemli
Özellikle suyu bol tüket ayrıca probiyotik içerikli besinler ev yapımı yoğurt ve turşu tüketmeni öneririm
tabi bol sebze ve meyve özellikle sarımsak
1-2 ay falan maksimum, baktım hala normalleşme olmadı büyüklere selam eder bir şekilde ayarlar uzak ücra bir ülkeye giderim. Şaka yapmıyorum cidden giderim, ben psikolojisi bozuk sinir hastası adamım duvarlar beni darlamaya başlarsa mecbur aksiyon almak durumunda kalırım.
Adama tanı koyulup eve gönderiliyor ve aynı evde ailesine bulaştırmadan 14 gün izole olması isteniyor. Kafalar güzelmiş.
Hangi şehirde yaşıyorsun sen?Bugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım
Çine karşı savaş açan AMERİKANIN YANINDAYIM!Ölmüşlerini s.......m onların. Şu bir bitsin hepsinin ecdadına kayacağım zaten de bir bitse.
Geçmiş olsun, moralini yüksek tut, semptomlarını mümkünse gün gün yaz dostum @İlyas Karaca
Hangi şehirde yaşıyorsun sen?
Çevremde 5-6 kişi positif çıktı. Hepside eve yollanip atlattı şuana denk. Sende atlatırsın rahat ol çevrendeki diyabet hastalarına dikkat et.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Evdekilere bulastirmamasi icin ne yapmasi lazim ki. Tuvaleti var yemegi var illa ki cikacak bir yerlere
Emre senin durumun nedir ? Neden dönmedin.yav abi ben nasıl çine sövmeyeyim
psikolojim şimdiden alt üst olmuş durumda
belli ki trde bu durum daha zirve yaptı ve önümüzdeki 2-3 ay şimdikinden daha zor geçecek
nedir bu çektiğimiz sıkıntı dünya olarak bu herifler yüzünden
Bulaşmayan tek yer Cunha adasıymış. Zaten hepi topu 100 kişi varmış.Nauru
Hep gitmek istemişimdir.