- 8 Temmuz 2015
- 35.823
- 70.675
- 3.893
@Mehmet Eroğlu korku filmi onerir misin baby
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Eroğlu korku filmi onerir misin baby
Ben kasikla yedim ya ,bazen acligi bastirmada etkili sanki
Aynen ben de kaşıkla yerim, calvenin parçacıklı olanı favorim. 3-4 tatlı kaşığından sonra kesiliyorum ama.Valla ben kaşıkla yiyom
Allah bilir tost ekmeğine de sürüyorsunuzdur o fıstık ezmesini.. Fıstık ezmesi nedir yav Amerikalı mısınız siz ?
Aynen ben de kaşıkla yerim, calvenin parçacıklı olanı favorim. 3-4 tatlı kaşığından sonra kesiliyorum ama.
Eleştirmem, hakir görmem yememe mani değil ki yav. Et yenmesini de sıklıkla kritik ederim, veganları savunurum ama et de gayet yiyorum.abi Calve dışında hepsi leş ötesi. Calvenin ezmesi güzel. denemediysen dene sonra bana teşekkür edeceksin
Sporla uğraşıon ve fıstık ezmesi yok öyle mi. Adamlar kahvaltıda gömüyorlar
publicintegrity.org
nutella ve oreo yiyecek endüstrisinin en abartılan 2 ürünüdür. hele oreo, bildiğin negro bisküvi ama adı oreo diye 5 katı fiyatı varEkmek yemedigim icin hic nutellayi da kasikliyorum ya da findik banıyorum.sabah bazen sirf kahvaltiyi kahve ve nutella ile yapıyorum,yaninda kurabiye
Abi 10/10 ürün yavAllah bilir tost ekmeğine de sürüyorsunuzdur o fıstık ezmesini.. Fıstık ezmesi nedir yav Amerikalı mısınız siz ?
nutella ve oreo yiyecek endüstrisinin en abartılan 2 ürünüdür. hele oreo, bildiğin negro bisküvi ama adı oreo diye 5 katı fiyatı var
Olumsuz etkisi nedir bu yağın?Nutellada palm yağı var. Yemeyin
Valla oreoyu hiç sevemedim negro daha güzel diyebilirim. Nutella yokken bu topraklarda şokella vardı. Bir ara harbi harbi efsaneydi ama sonra şokella da bozdunutella ve oreo yiyecek endüstrisinin en abartılan 2 ürünüdür. hele oreo, bildiğin negro bisküvi ama adı oreo diye 5 katı fiyatı var
Olumsuz etkisi nedir bu yağın?
Türkiye'deki nutella da baya farklı imiş orijinalinden. İçindekiler kısmından bile anlaşılıyor aslında.turkiyedeki oreo igrenc cunku
froot loops da bi kere yedim geri tukurdum bu ne diye
orjinalini yemek esas gelir
yeşil canpare kadar güzel bisküvi yemedim ben yurt içinde bi de cocukluk zamanı probisTürkiye'deki nutella da baya farklı imiş orijinalinden. İçindekiler kısmından bile anlaşılıyor aslında.
Öncelikle kolaylıklar diliyorum.
Bir şey soracağım, zatürrenin öldürme oranlarıyla koronanın ki birbirine paralel gibi gözüküyor zatürre'de ayakta tedavi görenlerin ölüm oranı %1-5, hastanede tedavi görenler de (yoğun bakım kastediliyor sanırım) ise ölüm oranı %14'imiş. Corona ile kıyaslandığında 65+ ölümler ile zatürre olup ağır seyredenlerin oranı çok yakın (%14) aynı şekilde 65 yaş altındaki oranda , yani hastanede bakımı gerektirecek kadar ağır seyretmeyen kesim ile de çok yakın %1-5.
Bu korelasyon kurulabilir mi ?