Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linç yiyecek şimdi 😂

Asıl linçle muhalefet yapılmaz. Geçtiğimiz günlerde maske üretiminin başladığı ve vatandaşın çok kolay ulaşabileceği yerlerden bu maskeleri temin edebileceğini söylemişti bakanlık. Ardından ücretsiz yapın, vergilerimiz nerede tarzı eleştiriler gırla gitti. Ben de bu maskelerin ücretsiz dağıtılacağını söyledim. Kimse iplemedi. Her şeye muhalif ederek düze çıkamazsın. Mantıklı noktalarda tebrik edeceksin ki her boka muhalefet eder bunlar denilip karşı muhalefet geliştiremesinler!

Asıl linçle muhalefet yapılmaz. Geçtiğimiz günlerde maske üretiminin başladığı ve vatandaşın çok kolay ulaşabileceği yerlerden bu maskeleri temin edebileceğini söylemişti bakanlık. Ardından ücretsiz yapın, vergilerimiz nerede tarzı eleştiriler gırla gitti. Ben de bu maskelerin ücretsiz dağıtılacağını söyledim. Kimse iplemedi. Her şeye muhalif ederek düze çıkamazsın. Mantıklı noktalarda tebrik edeceksin ki her boka muhalefet eder bunlar denilip karşı muhalefet geliştiremesinler!
Bakan Ruhsar hanım satacaklarını söylemişti ama
belki tepki olunca ücretsiz dağıtmaya karar verdiler bilemeyiz :think:

Bana ne bağırıyon lan! ajjdkashdasd

Bakan Ruhsar hanım satacaklarını söylemişti ama
belki tepki olunca ücretsiz dağıtmaya karar verdiler bilemeyiz :think:

Bilemeyeceğim. Ben parayla satamayacaklarını, satılsa bile bugün satıldığı gibi 150 liradan satılamayacağını söyledim. Biraz mantık Allah aşkına. Asıl cephe alınması gereken nokta paketini 150 liradan satanlara devletin ciddi yaptırımda bulunmaması.

Ne tebriği yahu olması gereken oluyor diye tebrik mi edicez bir de, ortada sıkıntılı bir süreç var devlet halkına bakıcak bu süreç geçince de halk devlete bakmaya devam edicek 199 ülke böyle yaparken biz maske dağıtılıyor diye tebrik mi edicez alla alla ya.

Bilemeyeceğim. Ben parayla satamayacaklarını, satılsa bile bugün satıldığı gibi 150 liradan satılamayacağını söyledim. Biraz mantık Allah aşkına. Asıl cephe alınması gereken nokta paketini 150 liradan satanlara devletin ciddi yaptırımda bulunmaması.
Az önce söylediğine ben de katılıyorum ama renktaş
Muhalefet asla ''ne olursa olsun muhalefet'' kafasında olmamalı
Eleştirdiği gibi yapılan olumlu hamleleri övebilmeli

Ben bu maske olayını anlamadım. Kimi kullan at maskeleri çıkarttığın zaman bitiyor artık işe yaramaz diyor kimi her 3-4 saatte bir maskeyi değiştirmen gerekiyor diyor.

bunu marketlerle filan anlaşıp onlara verseymişya

saçma sapan bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt