- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Devlet maskeleri paralı satacak diyenlere girsin bu haber!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linç yiyecek şimdiDevlet maskeleri paralı satacak diyenlere girsin bu haber!
Devlet maskeleri paralı satacak diyenlere girsin bu haber!
Linç yiyecek şimdi![]()
Bakan Ruhsar hanım satacaklarını söylemişti amaAsıl linçle muhalefet yapılmaz. Geçtiğimiz günlerde maske üretiminin başladığı ve vatandaşın çok kolay ulaşabileceği yerlerden bu maskeleri temin edebileceğini söylemişti bakanlık. Ardından ücretsiz yapın, vergilerimiz nerede tarzı eleştiriler gırla gitti. Ben de bu maskelerin ücretsiz dağıtılacağını söyledim. Kimse iplemedi. Her şeye muhalif ederek düze çıkamazsın. Mantıklı noktalarda tebrik edeceksin ki her boka muhalefet eder bunlar denilip karşı muhalefet geliştiremesinler!

Bana ne bağırıyon lan! ajjdkashdasdAsıl linçle muhalefet yapılmaz. Geçtiğimiz günlerde maske üretiminin başladığı ve vatandaşın çok kolay ulaşabileceği yerlerden bu maskeleri temin edebileceğini söylemişti bakanlık. Ardından ücretsiz yapın, vergilerimiz nerede tarzı eleştiriler gırla gitti. Ben de bu maskelerin ücretsiz dağıtılacağını söyledim. Kimse iplemedi. Her şeye muhalif ederek düze çıkamazsın. Mantıklı noktalarda tebrik edeceksin ki her boka muhalefet eder bunlar denilip karşı muhalefet geliştiremesinler!
Bakan Ruhsar hanım satacaklarını söylemişti ama
belki tepki olunca ücretsiz dağıtmaya karar verdiler bilemeyiz![]()
Bana ne bağırıyon lan! ajjdkashdasd
Asıl linçle muhalefet yapılmaz. Geçtiğimiz günlerde maske üretiminin başladığı ve vatandaşın çok kolay ulaşabileceği yerlerden bu maskeleri temin edebileceğini söylemişti bakanlık. Ardından ücretsiz yapın, vergilerimiz nerede tarzı eleştiriler gırla gitti. Ben de bu maskelerin ücretsiz dağıtılacağını söyledim. Kimse iplemedi. Her şeye muhalif ederek düze çıkamazsın. Mantıklı noktalarda tebrik edeceksin ki her boka muhalefet eder bunlar denilip karşı muhalefet geliştiremesinler!
Az önce söylediğine ben de katılıyorum ama renktaşBilemeyeceğim. Ben parayla satamayacaklarını, satılsa bile bugün satıldığı gibi 150 liradan satılamayacağını söyledim. Biraz mantık Allah aşkına. Asıl cephe alınması gereken nokta paketini 150 liradan satanlara devletin ciddi yaptırımda bulunmaması.
Millet şu salgında eczaneye gitmek istemeyebilir ki çok çok haklılar benceherkesin hakkidir alacaklar tabi parasi olan da alir olmayan da
La MK ben ne dedim sana? Linç yiyeceğin öngörüsünde bulundum sadece. Yine gerildin sen. Rakı filan yok mu?Adam gibi muhalefet yapın MK. Halk tv kafasıyla muhalefet yapanlar kaynıyor etrafta!