- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Bakan Buz nerdesin la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün alışverişe gittim. Biri maskesiz daldı içeriye. Çalışan kadın da maskesiz girmek yasak dedi.Maskeler dağıtıldıktan sonra bile maskesiz gezen olursa ağızlarına kürekle vurmak serbest olmalı
Primatlarda deney yapılır büyük ihtimal,
Heh böyle konuş ki anlayabileyim ve sohbeti ilerleteyim. Yoksa başka konulara sapıyorum.
Bundan sonraki adım ne oluyor? Hayvan deneyleri mi?
Yatırıp ilgi göstereceksin ama sosyal mesafeyi korumak gerekiyor.Bugün alışverişe gittim. Biri maskesiz daldı içeriye. Çalışan kadın da maskesiz girmek yasak dedi.
Hergon de yeni bisiler çıkıyor yea diye söylene söylene gitti davar. Geçen gün gelmiş böyle bişey yokmuş. Dünyadan bihaber pc
GSCimbom Mobile App
@Melih Sönmez kanka gönüllü olur musun? Sana bağlı insanlığın kaderi.Primatlarda deney yapılır büyük ihtimal
Sonra da gönüllü insanlarda
,
Heh böyle konuş ki anlayabileyim ve sohbeti ilerleteyim. Yoksa başka konulara sapıyorum.
Bundan sonraki adım ne oluyor? Hayvan deneyleri mi?
Ama SARS a ilaç ya da aşı bulamadılar. Kuluçka süresinin kısa olması; aşı için bir dezavantaj değil mi? Kuduz aşısı mesela ısırıldıktan sonra yapılınca kurtulabiliyorsun çünkü kuluçka süresi 1 ay.Bundan sonraki adim bu viruse karsi antikor gelistirmek olur. Bagisiklik sistemimizi tetiklemeye yarayan antikor hucreleri mevcut. Bunlari laboratuvar ortaminda yapabiliyorsun. Mesela SARS virüsü covid e benziyor diyorlar. SARS antikorunu modifiye edip once laboratuvar ortaminda izole edilmis viruse karşı deneyebilirler. Laboratuvar ortaminda işlerse insanlara gecebilirler. Hayvanlar uzerinde deneyeceklerini sanmiyorum, malum suan buyuk bir salgin var ve bu yuzden zaman kisitli. Zaten Amerikada bu konuda epeyi ileriler ve antikor tedavisini gonulluler uzerinde deniyorlar.
Ayni anda da mevcut ilaclar arasinda covide karşı etkin olan maddelere bakiniliyor. Suan icin hydroxychloroquine (sitma ilaci) ve Remdesivir (antiviral) deneniyor
Hangi ildi hatırlamıyorum ama kavga eden grubu gözaltına alıp sosyal mesafeyi korumadilar diye idari 3bin lira ceza kesmişler. Ben böyle güzel hareket görmedim.Yatırıp ilgi göstereceksin ama sosyal mesafeyi korumak gerekiyor.
Hangi ildi hatırlamıyorum ama kavga eden grubu gözaltına alıp sosyal mesafeyi korumadilar diye idari 3bin lira ceza kesmişler. Ben böyle güzel hareket görmedim.
Maddi manevi yipratmislar herifleri.
GSCimbom Mobile App
www.trthaber.com
Sağol elkebir![]()
Şanlıurfa'da kavga eden gruba "sosyal mesafe" cezası
Şanlıurfa'da duvar örme meselesi yüzünden çıkan kavgada, 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilere, sosyal mesafeyi ihlal ettikleri gerekçesiyle kişi başı 3 bin 150'şer lira ceza kesildi.www.trthaber.com

Bence burada yazdıklarını tekrar oku.Bundan sonraki adim bu viruse karsi antikor gelistirmek olur. Bagisiklik sistemimizi tetiklemeye yarayan antikor hucreleri mevcut. Bunlari laboratuvar ortaminda yapabiliyorsun. Mesela SARS virüsü covid e benziyor diyorlar. SARS antikorunu modifiye edip once laboratuvar ortaminda izole edilmis viruse karşı deneyebilirler. Laboratuvar ortaminda işlerse insanlara gecebilirler. Hayvanlar uzerinde deneyeceklerini sanmiyorum, malum suan buyuk bir salgin var ve bu yuzden zaman kisitli. Zaten Amerikada bu konuda epeyi ileriler ve antikor tedavisini gonulluler uzerinde deniyorlar.
Ayni anda da mevcut ilaclar arasinda covide karşı etkin olan maddelere bakiniliyor. Suan icin hydroxychloroquine (sitma ilaci) ve Remdesivir (antiviral) deneniyor
Ama SARS a ilaç ya da aşı bulamadılar. Kuluçka süresinin kısa olması; aşı için bir dezavantaj değil mi? Kuduz aşısı mesela ısırıldıktan sonra yapılınca kurtulabiliyorsun çünkü kuluçka süresi 1 ay.
Bence burada yazdıklarını tekrar oku.
Hayvanlar üzerindeki deneyler tabiiki atlanacaktır da Sars, Mers gibi virüslerde kuluçka süresi daha düşüktü; bu yüzden bulaşıcılık seviyesi de sınırlı kaldı hatta kimisi virüsün mutasyon geçirip insandan insana bulaşma özelliğini kaybettiğini iddia ederken kimisi ise bulaşma seviyesi sınırlı kaldı ve daha fazla yayılmadan yok oldu diyor, sonuç net değil.Hata payım nerde sence ustat? Hayvanlar uzerindeki testi atlama olayindan mi bahsediyorsun?