- 1 Ağustos 2014
- 63.855
- 75.062
- 4.338
Rusya bugün 58 bin test yapmış
Test sayıları çok fazla totalde 697.000 test
Toplam vakaları ise 4731
Test sayıları çok fazla totalde 697.000 test
Toplam vakaları ise 4731
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan napiiim? İş yerinde insanlar daha maske işe yarar mı yaramaz mı tartışmasında. Bende meraklı bir insanımAbi 2 soru daha alirsam IBANimi yollarım. Kuruttun beni aksam aksam@Emrah Duvar
Abi 2 soru daha alirsam IBANimi yollarım. Kuruttun beni aksam aksam@Emrah Duvar
Ben de tam bilmiyorum ama günde 50-60 bin test hastanelerde aşırı bi yoğunluğa yol açabilir bence.
Kendiliğinden yok olması için mutasyon geçirip insandan insana bulaşma özelliğini kaybetmesi lazım.Tüm dünyada ölümler bugun düşüşe geçti. Acaba diyorum nisan sonunda kendiliğinden yok olup gidecek söylemleri doğru mu cıkacak.
Bu soruya yönelecektim ben de. Bir şekilde onları koklayarak buluyor, bu kokuyu kesmek olur mu diye.
Lan napiiim? İş yerinde insanlar daha maske işe yarar mı yaramaz mı tartışmasında. Bende meraklı bir insanım![]()
1 kez daha paylaşalım;Virusu izole ettik diye haber vardi ya. Iste bundan onemli. Suan virusun haritasi cikarilmistir üstadım
Kendiliğinden yok olması için mutasyon geçirip insandan insana bulaşma özelliğini kaybetmesi lazım.
Onun dışında kuluçka süresi için 47 güne kadar çıktığı iddia edilen bir virüsün kendiliğinde yok olmas bence çok zor
Tabii mümkün. Ulaştığı bölgedeki hücrelere bağlanma hızına bağlı.Diyelim ki bugun biriyle temas kurdum,2 gun sonra bazi belirtilerin ortaya cikmasi mümkün mu
Bende cunku bi sali gunu basladi Ama pazartesi gunu kalabalik bir ortamda bulundum isim geregi
İspanyada aynı italya gibi ölü oranında düşüşe geçti bugün itibarı ile.Dün 749 iken bugün 471 olmuş sayı.
Yok la sana alınmam. Daha düğününe geleceğiz ölmezsekSaka yapıyorum abiSor tabi! Konu hepimizi ilgilendiren sağlığımız. Ve suan bir pandemi içindeyiz. Herseyi bilmek hakkimiz bu çağda
Alınma bana
ABD de aynı şekilde birkaç kere güncelliyorİspanya günde 2 kere açıklıyor. Gece tekrar güncelleyecektir.
abd de diğerlerinden daha sonra mı görüldü bu vayrus? sanki son hafta patladılar gibi öncesinde bi şey hatırlamıyorumitalya ve ispanyada ölümde düşüş var bizdede stabil kaldı 70 bandında abd dısında zirveyi gördü gibi ciddi yaşayan ülkeler